Drie maanden oude dochter Donna van 3JS-zanger Jan Dulles plotseling overleden

0

Het drie maanden oude dochtertje van zanger Jan Dulles. Donna, is vanochtend plotseling overleden. “Vanmorgen is de ergste nachtmerrie uitgekomen die je je als ouder kunt voorstellen. Onze dochter Donna is vanmorgen plotseling overleden. We zijn verslagen. Verdere woorden zijn op dit moment overbodig”, aldus de zanger.

Dulles bracht het nieuws zelf naar buiten in een persbericht via zijn sociale mediakanalen. Onder het Twitterbericht van zijn band de 3JS waarop het bericht ook is geplaatst, regent het steunbetuigingen aan het adres van Dulles. Onder anderen van collega-artiesten.


Dulles meldde in september via Instagram de geboorte van zijn dochtertje Donna. Het was zijn tweede kind, nadat hij in 2018 al vader was geworden van een zoon. Het meisje is gisteren geboren om 14.41 uur, en dat had ook geen dag eerder moeten zijn, legde Dulles uit in zijn Instagram-bericht. ‘Ik heb al die tijd voorspeld dat het een meisje zou worden. En ook dat ze niet op de uitgerekende datum (afgelopen vrijdag) geboren mocht worden want de 3JS moesten optreden vrijdag en zaterdag. ‘Zondag ben ik vrij dus dan moet ze komen’… zei ik steeds. En zo geschiedde. Donna-Maria Keuken. Roepnaam: Donna. De bevallig ging veel voorspoediger dat de vorige met James. Ze is geboren om 14:41uur vanmiddag en ze is net zo relaxed als James. Althans…. tot nu toe.

Zijn dochter heette voluit Donna-Maria Keuken, want Dulles werd geboren als Keuken. In november 2018 werd Jan voor het eerst vader, toen beviel zijn vriendin Caroline van zoontje James. “De bevalling ging veel voorspoediger dan de vorige met James. Ze is net zo relaxed als James. Althans…. tot nu toe”, schreef Jan bij een foto met zijn jongste.


Dulles, wiens echte naam Jan Keuken is, is bekend als lid van de Volendamse band 3JS, die hij in 2002 oprichtte met Jaap Kwakman en Jaap de Witte. In 2011 deed het trio namens Nederland mee aan het Songfestival.

NH Nieuws schrijft op basis van ooggetuigen dat er vanochtend flink wat commotie was in Volendam, omdat er tal van hulpdiensten uitrukten naar het huis van Dulles. Een brandweerwagen zou bijvoorbeeld de wekelijkse markt hebben moeten passeren en er werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

Dit jaar won Dulles het populaire RTL-programma The Masked Singer. De finale werd door bijna vier miljoen mensen bekeken. Het programma was daarmee het best bekeken RTL-programma sinds de Idols-finale in 2003 tussen Jamai Loman en Jim Bakkum.