Drie maanden na geboorte zoontje Rijk: Wesly Bronkhorst en Claudia uit elkaar

0

(Beeld: Facebook Wesley Bronkhorst)

Nog geen  drie maanden na de geboorte van zijn zoontje Rijk zijn Wesly Bronkhorst en Claudia uit elkaar. Wesley vertrok al vijf weken geleden uit de echtelijke woning. Waar Wesley in eerste instantie de breuk ontkende zegt Claudia  ‘niets te ontkennen’.


“Ieder huisje heeft zijn kruisje. Het klopt dat ik op dit moment in mijn eigen woning in Almere ben,” zegt Claudia tegen Shownieuws. Wesly woont momenteel alleen in Loosdrecht en hun gezamenlijke huis zou in de verkoop staan.

Inmiddels heeft de volkszanger bevestigd dat hij en zijn vriendin Claudia niet meer bij elkaar wonen. “Wij leven inderdaad op dit moment gescheiden. Je zult begrijpen dat het voor mij erg moeilijk is om onze zoon te moeten missen en te emotioneel voor mij om hier uitgebreid over te vertellen. De reden dat ik niet eerder dit vreselijke nieuws kon bevestigen, had te maken met het feit dat Claudia en ik nog in gesprek waren. Voorlopig wil ik het hierbij laten”, aldus Wesly aan Shownieuws.


De twee werden in november vader en moeder van zoontje Rijk. “RIJK was niet gepland, maar we hadden wel de intentie om hem een gelukkig leven te geven,” zegt de volkszanger in De Telegraaf.

Maar al tijdens de zwangerschap g8ng het mis. “Claudia en ik zaten niet meer op één lijn. Ik hoopte op betere tijden, maar helaas blijkt er simpelweg te weinig liefde voor elkaar te zijn. We zijn nu aan het bekijken hoe we de opvoeding van Rijk het beste kunnen invullen. Het is een heerlijk ventje en ik wil niets anders dan hem zo vaak mogelijk zien. Voor mijn dochter Beau (uit een eerder huwelijk van Wesley, red)  is het ook sneu. Ze was zo blij met de geboorte van haar halfbroertje.”