Drie getuigen bevestigen betrokkenheid Quincy Promes bij steekpartij

0

Ajacied Quincy Promes (28) mag dan ontkennen dat hij zijn neef met een mes gestoken heeft tijdens een feest afgelopen juli volgens de advocaat van het slachtoffer, Yehudi Moszkowicz, kunnen drie getuigen bevestigen dat de voetballer inderdaad heeft gestoken.

Advocaat Yehudi Moszkowicz vertelt zegt vandaag tegen RTL Boulevard: “Mijn cliënt had oprecht tot het moment dat hij werd aangevallen geen idee over eventuele onmin. Sterker nog, hij was uitgenodigd door de zijde van Promes voor het feestje. Ze hebben nog gezellig een dansje gemaakt op het feestje, een borrel gedronken, mijn cliënt en de heer Promes. Er zijn ook nog foto’s gemaakt. Er was geen vuiltje aan de lucht. Tot het moment dat hij de aftocht wilde gaan blazen van het feestje en hij werd aangevallen.”


Advocaat Moskowitz zegt ook: “In de dagen daarna is het ijselijk stil geweest aan de zijde van Promes. Mijn cliënt had wel verwacht dat iemand hem zou opbellen en zou vragen hoe gaat het met je, dat is niet gebeurd.” Het slachtoffer wilde de carrière van zijn neef, waar hij als familielid trots op is, niet schaden.

De advocaat stelt ook dat het veel slechter met het slachtoffer af had kunnen lopen. “Wanneer het mes nog wat hoger was geplaatst, had eventueel de slagader van het been van mijn cliënt geraakt kunnen worden en dan had hij het misschien niet overleefd.”


 

Share.