Drentse boer EVERT verrast met keuze voor MAUD in BZV

0

(Beeld: KRO/NCRV)

De Drentse boer Evert heeft in Boer zoekt Vrouw vriend en vijand verrast met zijn voorkeur voor de stadse, zweverige Maud. En dat na de intieme momenten van een week geleden met Nans. “Het doel is bereikt!” aldus een opgetogen Evert.


“Ik heb een mooie week achter de rug, ik heb genoten van jullie alle twee maar ik voel bij de een iets meer dan voor de ander,” zo verklaarde Evert zijn voorkeur voor Maud. “Ik hoop dat je meer uit de verf komt dan wie jezelf bent’, zei de tegenstreefster van Maud over Evert.

Maud was dolgelukkig. “Dank je wel. Lekker. Ik vind het super fijn. We gaan zo even knuffelen hoor. Even vasthouden alsjeblieft. Wat heerlijk die man. Ik wist het al meteen”, zei Maud na het moment dat ze was uitverkoren. Volgende week zien wij hoe het ze vergaat op de citytrip, bouwt de romance zich verder uit?


In Limburg vond, zo schrijft Dagblad van het Noorden, het meest mistroostige keuzemoment in de geschiedenis van het programma plaats. Doorgaans is sprake van een mix van opluchting, blijdschap en teleurstelling, maar bij Janine (32) voerde twijfel en zelfs wanhoop de boventoon. Sander is de ‘gelukkige’, behalve dat hem nog een flinke taak te wachten staat om haar hart te stelen.