Dramatische trouwdag voor X Factor-deelnemer Tom: bruid Danielle overlijdt op grote dag

0

(Beeld: Instagram)

Op de dag dat voormalig X Factor UK-deelnemer Tom Mann zou trouwen met zijn grote liefde Danielle, ook de moeder van hun acht maanden oude zoontje Bowie, is de bruid in de vroege ochtend overleden. ‘Wat de gelukkigste dag van ons leven had moeten zijn, eindigde in een onomkeerbaar liefdesverdriet. Ik beloof je dat ik er alles aan zal doen om Bowie op te voeden zoals we altijd wilden.’


Zanger Tom Mann schrijft in in een emotionele post op Instagram: ‘Ik kan het niet geloven dat ik deze woorden schrijf. Maar mijn lieve Dani – mijn beste vriend, mijn alles en meer, de liefde van mijn leven – is in de vroege zaterdagochtend overleden. Wat de gelukkigste dag van ons leven had moeten zijn, eindigde in een onomkeerbaar liefdesverdriet.’

Acht maanden geleden werden Tom en Danielle ouders van zoontje Bowie. ‘Ik ben helemaal kapot als ik dit probeer te verwerken en ik weet eerlijk gezegd niet waar ik verder moet, maar ik weet wel dat ik alle kracht moet gebruiken die ik kan opbrengen voor onze kleine jongen. Ik zal geen stempel drukken op de ouder die je al was geworden, maar ik beloof je dat ik er alles aan zal doen om Bowie op te voeden zoals we altijd wilden. Ik beloof je dat hij zal weten hoe geweldig zijn moeder was. Ik beloof je dat ik je zo trots zal maken.’


Mann, die onderdeel was van de band Stereo Kicks, krijgt onder zijn bericht tal van steunbetuigingen.