DRAMA – ’Ex-vriendin Jérôme Boateng: zelfmoord op zesde verjaardag zoontje Noah’

0

De ex-vriendin van topvoetballer Jérôme Boateng, Kasia Lenhardt (25), heeft een eind aan haar leven gemaakt op de verjaardag van haar zoontje Noah. Haar overlijden volgt een week nadat haar relatie met voetballer Jérôme Boateng op de klippen is gelopen.

Het lichaam van Kasia werd afgelopen dinsdag levenloos aangetroffen in haar woning in Berlijn op de dag dat haar zoontje Noah zijn zesde verjaardag vierde. Familieleden sloegen alarm toen ze Kasia telefonisch niet konden bereiken.


Kasia beviel op haar negentiende van Noah. Hij is niet het kind van Boateng. Het jongetje vierde dinsdag zijn zesde verjaardag zonder zijn moeder. Die was nog te overstuur over de breuk tussen haar en Jérôme Boateng om aan de feestelijkheden deel te nemen.

Een vriendin van Kasia zegt: “Dinsdag was de verjaardag van haar zoontje Noah. Kasia was op dat moment alleen thuis. Een familielid belde de politie, omdat ze haar niet te pakken konden krijgen en ze erg ongerust waren. Over de relatiebreuk met Boateng laat ze weten aan DailyMail: “Hij zei een aantal erg nare dingen waardoor ze erg boos was.”


De voetballer die op dat moment met zijn club Bayern Munchen in Qatar verbleef voor het wereldkampioenschap van clubteams vloog nadat bekend werd dat Kasia was overleden direct naar Duitsland. Zijn manager Hansi Flick: “Hij was op mijn kamer toen hij het nieuws te horen kreeg. Hij vroeg direct of hij naar huis mocht. Voorlopig zal hij niet meer voetballen.”

Jérôme Boateng maakte vorige week een einde aan de relatie, nadat zijn vriendin onder invloed van alcohol een ongeluk veroorzaakte in zijn Mini Cooper. In een verklaring liet hij weten ‘dat het tijd was om verantwoordelijkheid te nemen’.

“Zoals bekend heb ik mijn relatie met Kasia Lenhardt stopgezet. Onze wegen zijn vanaf nu gescheiden en hoewel het zeer spijtig is, is het de beste keuze voor mij en mijn familie”, aldus Boateng, die 15 maanden samen was met het model. “Ik moest deze stap wel nemen. Ik wil mijn excuses aanbieden aan iedereen die ik heb gekwetst, in het bijzonder mijn ex-vriendin Rebecca en onze kinderen.”

Lenhardt beschuldigde haar voormalige vriend daarop van ‘leugens en voortdurende ontrouw’. ‘Dit is waar je de grens trekt’, schreef ze in haar laatste post op Instagram. En in haar stories: “Ik maakte een einde aan onze relatie vanwege al jouw leugens en ontrouw. Maar, ik wens je al het allerbeste!” Boating reageerde daarop tegenover Bild met: “Kasia werd mijn vriendin, nadat ze eerst de relatie met mijn ex-vriendin Rebecca om zeep had geholpen en ze mij chanteerde. Ik besloot desondanks om te blijven en het te proberen met haar.”

De ex-vrouw van Boateng bevestigde het verhaal van de voetballer en beweerde dat Lenhardt haar man in 2020 had geroofd. “Als ze graag het slachtoffer wil spelen, zal ik alles publiceren wat ik in bezit heb, alle bewijzen. Kasia heeft mijn familie vernietigd voor haar eigen gewin. Ik laat haar Jérôme ook niet vernietigen. Ik laat haar niet het slachtoffer spelen. Ze heeft genoeg schade aangericht.”Praten over zelfdoding kan (anoniem) op de site van 113 Zelfmoordpreventie (www.113.nl), of bel gratis 0800-0113.

Share.