Pagina titel ...
vrijdag, mei 29
In dit huis gaat Patrick Dempsey nu wonen na zijn scheiding van Jillian

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Dit is het huis waar Patrick Dempsey nu gaat wonen na zijn scheiding van echtgenote Jillian Fink met wie Dr McDreamy uit Grey’s Anatomy vijftien jaar getrouwd was.Als Patrick Dempsey een maand geleden zijn handtekening zet onder het koopcontract voor een drie verdiepingen, uit 1950 daterende bungalow in Venice Beach, een dorp aan een van de populairste stranden van Californië, lijkt het de aankoop van een leuk strandhuis voor ‘Dr. McDreamy’, vrouw Jillian en de kinderen Talula Fyfe (12) en de tweeling Sullivan Patrick en Darby Galen(7).

(Lees verder na de advertentie)

Maar de waarheid blijkt minder idyllisch. Na een huwelijk van 15 jaar gaan Patrick Dempsey (49) en Jillian (48) uit elkaar. Jillian blijft, met de kinderen in het huis aan Malibu’s Zuma Beach, gekocht in 2007 voor $ 7.000.000, en Patrick Dempsey is inmiddels verhuisd naar Venice Beach.

Het huis waarvoor Dempsey vlak voor afgelopen kerst $ 1.950.000 voor neertelde werd in 2005 onder handen genomen door Touraine Richmond Architects en verbouwd tot een modern woning met drie slaapkamers en een apart kantoor met eigen ingang. Veel glas en golfplaten maken het tot een bijzonder pand.

Op de begane grond is een woon-eetkamer-keuken die toegang biedt naar verschillende kleine patio’s en binnentuinen. Op de tweede verdieping, feitelijk op het dak van de carport, een slaapkamer met groot terras. De bovenste verdieping telt twee slaapkamers en heeft ook nog eens een terras van 30 vierkante meter.

Het lijkt er overigens op dat de scheiding van het paar niet zonder slag of stoot zal verlopen. Uit het bij de rechtbank gedeponeerde echtscheidingsverzoek van Fink, haarstyliste en een bekende schminkster, blijkt dat zij een nog onbekend bedrag aan alimentatie eist voor zichzelf en de kinderen, dat haar haar inkomsten vanaf de dag dat het verzoek (23 januari 2015) is ingediend voor zichzelf mag houden, dat zij de juwelen die zij kreeg tijdens het huwelijk krijgt en dat Dempsey haar advocaat betaald. Over het onroerend goed dat het paar bezit zal tijdens de procedure onderhandeld worden…

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0