Ontboezeming – Doutzen Kroes denkt na over nieuwe borsten

0

Doetzen Kroes, het 35-jarige topmodel, moeder van twee kinderen, neemt tegenwoordig geen blad  voor de mond en spreekt zich steeds vaker uit over zaken als duurzaamheid en women empowerment. Maar er zijn nog andere, meer intieme, zaken die het model bezig houden. Zo denkt Doutzen na over de vraag of ze niet aan nieuwe borsten toe is.

Doetzen Kroes doet haar ontboezeming in het nieuwe nummer van Beau Monde, waarin ze zegt: “Vroeger riep ik altijd dat ik nooit iets aan mezelf zou laten doen. Maar ik weet het niet. Ik vind plastische chirurgie iets heel moois als je je er echt beter door voelt. Ik ben na twee kinderen niet meer zo blij met mijn borsten als toen ik achttien was en denk weleens: zal ik het gewoon doen? Maar ja, je kunt allerlei complicaties krijgen.”


Wat ze zeker niet doet is botox. “Ouder worden vind ik niet erg. Mijn moeder heeft ook rimpels en ziet er prachtig uit. Botox blijft gif dat je in je lichaam spuit, daar zal ik altijd ‘nee’ tegen zeggen.”

In Beau Monde steekt ze ook de loftrompet over man Sunnery. Ze noemt hem ‘ech een lieverd’. “Toen ik Sunnery voor het eerst zag, wist ik direct: hij wordt de vader van mijn kinderen. Sunnery is echt een lieverd. Veel mannen vinden het niet leuk als hun vrouw werkt, helemaal niet zodra er kinderen komen, maar Sunnery laat me elke dag merken dat hij van me houdt en me support. Het mooiste aan mij vindt hij mijn drive, zegt hij weleens.”


het liefst zit ze dan ook met Sunnery thuis. “Het liefst ben ik thuis, ik ga zeker niet alle showbizzfeestjes af. Zit ik op zo’n party te kijken hoe iedereen naar – ik noem maar iemand – Will Smith zit te staren. Daar heeft hij toch ook niks aan? Het is aapjes kijken. Socializen kun je het niet noemen, uiteindelijk gaat het alleen maar om die foto op de rode loper. De enige feestjes die ik wel leuk vind, zijn die waar Sunnery draait. Dat is één en al losgaan en gezelligheid.”

 

Share.