Door NATASJA uit haar B&B weggestuurde JAN beschuldigt RTL van het betere knip en plakwerk

0

Yes, ik ben naar huis!” begint de door Natasja B&B Vol LiefdeJan zijn relaas. Maar wat Jan betreft is hij door de makers van het programma bewust en niet terecht in een negatief daglicht gezet. Jan zegt dat zijn interviews ‘vanaf dag één niet kloppen met de beelden’. het zou het betere knip en plakwerk zijn.

Yes, ik ben naar huis!, begint Jan Mulder zijn relaas op Facebook daags nadat tv-kijkend Nederland zag hoe B&B-eigenaar Natasja in Frankrijk helemaal klaar was met Jan en hem wegstuurde. Jan zou volgens Natasja totaal geen interesse in haar tonen en vooral willen genieten van een vakantie. “Ik voel me bijna misbruikt.”


Jan Mulder ziet dat toch even anders. Als ik de beelden zie dan snap ik de haat richting mij best wel, en ik snap ook dat veel mensen mij niet zullen geloven, maar toch..mag ik ook even…waarom denken jullie dat mijn interviews vanaf dag 1 niet kloppen met de beelden?

Dit is mijn verhaal in een notendop
Dag 0 – aangekomen rond 16.30-17.00
Dag 1 – vrienden en Familie aanwezig, Supermarkt, Lunch bij de Chinees.
Dag 2 – Natasja trok zich de hele dag terug, bordspelletje
Dag 3 – Hamburgergate
Dag 4 – De hele dag op Natasja zitten wachten die “even een pakje ging halen” zodat ik naar huis kon.
Al die dagen was Natasja poeslief, geen enkel punt van kritiek van haar gehoord, leuke gesprekken gehad met en zonder camera, vanaf dag 1 geprobeerd om samen op stap te gaan maar dat werd aan alle kanten tegen gehouden.


Dat Natasja op tv ineens in interviews kritiek heeft vanaf dag 1, daar breek mijn klomp nou van…maar ok, de beelden zijn er mooi op maat bij gesneden om te kloppen bij haar commentaar..daarom snap ik die haat ook..ik zou het zelf bijna geloven.

En ja, ik heb op dag 2 en 3 flink wat werk verzet, en dat is gefilmd, maar duidelijk niet uitgezonden. Past ook niet bij de suggestie dat ik niks zou doen steeds.

Mooie televisie toch, en ik hoop oprecht dat Menno en Natasja elkaar gevonden hebben.
Jullie hebben gelijk, dat laatste stukje was niet aardig en heb ik weggehaald.