Door ANDRE HAZES aan de kant gezette SARAH VAN SOELEN deelt coke-foto

0

(Beeld: Instagram Sarah van Soelen)

De door Andre Hazes als liefdespartner aan de kant geschoven Sarah van Soelen timmert aan de weg als influencer. In dat kader deelt ze nu een foto uit de tijd dat ze nog elke dag cocaïne snoof. “De feestjes, tuurlijk was dat leuk. Alleen ik merkte dat ik mezelf steeds meer ging verdoven om maar niet te voelen: het verdriet en de pijn die ik had.”


Sarah van Soelen maakt er geen geheim van dat Jarenlang verslaafd was aan drank en de drugs. Nu ze aan de weg timmert als influencer steeks ze haar verslaafde verleden ook niet onder stoelen of banken. Als een volger haar vraagt “Heb je foto(‘s) van jezelf toen je nog wel drugs/alcohol gebruikte?” post Sarah een foto uit de tijd dat ze nog gebruikte. “Dit is een foto van ongeveer vier jaar geleden. Een totaal andere Saar! Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gemaakt twee jaar geleden!!”, zegt de ex van Hazes.

Dat ze twee jaar geleden besloot af te kicken noemt ze een goed besluit. “Ik zeg je eerlijk: ik heb zeker een leuke tijd gehad, maar dat wilde niet zeggen dat ik echt gelukkig was. De feestjes, tuurlijk was dat leuk. Alleen ik merkte dat ik mezelf steeds meer ging verdoven om maar niet te voelen: het verdriet en de pijn die ik had.  Drinken en gebruiken, m’n ogen werden dof en ik was op een gegeven moment helemaal op! Het is en blijft een sluipmoordenaar…”


Ze is morgen, vrijdag precies twee jaar clean, schrijft Sarah ook. “Ik ben erg trots op mezelf dat ik er geen moment aan gedacht heb om weer te gaan drinken of gebruiken. Ik ga nog steeds uit eten en pak soms een feestje (no lockdown) alleen dan zonder alcohol en drugs. Ik voel mij er heel goed en sterk bij.”

Dat zij en inmiddels ex André Hazes aan het eind van hun relatie aan de drugs zijn gegaan ontkent Sarah. “Ondanks dat het een bewogen jaar is geweest ben ik niet teruggevallen en ben ik er alleen maar sterker uitgekomen. Tot zo ver dus erg trots op mezelf.” Geen drank en drugs dus meer voor Srak. Wat ze nog wel doet is roken. “Het enige slechte wat ik doe. Ik voel me er nu nog oké bij. Maar ik zou ooit wel willen stoppen.”