Donny Roelvink brandt oude liefde af (onthult relatie met Bridget Maasland en laat naaktfoto van haar zien))

0

Donny Roelvink en ex janice (Beeld: Instagram Donny Roelvink)

Donny Roelvink maakt tegenover zijn vrienden goede sier met een naaktfoto van Bridget Maasland met wie een even een relatie zou hebben gehad. Een andere ex van Donny wordt door hem door de mangel gehaald en gewaarschuwd vooral bij hem uit de buurt te blijven.


Het was FawryNotSawry, die een juice channel bestiert, die vrijdagavond in de 538-radio-show van Barend van Deelen en Iris Enthoven vertelde dat Donny Roelvink twee weken geleden op een feestje de aanwezigen trakteerde op foto’s van vrouwen wie hij het bed had gedeeld. van een aantal van die vrouwen had Donny naaktfoto’s op zijn telefoon. Een van de vrouwen van wie Donny een naaktfoto liet zien was volgens FawryNotSawry Bridget Maasland.

Eerder deze week haalde Donny verbaal uit naar een andere ex, die hij waarschuwde uit zijn buurt te blijven. Hij schreef over die ex, die hij niet bij naam noemde: “Als ik geen liefde van je krijg, je niet kan vertrouwen, niet gemotiveerd van je raak, niet een goed/diep gesprek met je kan voeren, geen goede energie van je krijg, blijf dan alsjeblieft bij mij uit de buurt.” Donny sloot af met “Je wordt bedankt.”


eind oktober maakte de zoon van Dries Roelvink bekend dat zijn relatie met Janice voorbij was. Of zij de ex is die bij Donny ut de buurt moet blijven is onbekend.