Donald Trump noemt Madonna ‘één van de lelijkste en dikste slonzen’ als ze geen date met hem wil…

0

“Eén van de slechtste, lelijkste en dikste slonzen die ik al ooit heb ontmoet”: zo noemde Donald Trump Madonna door Donald Trump  nadat de zangeres weigerde met hem op date te gaan. Dat zegt Mary Trump, de nicht van de president.

In het boek ‘Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man’ doet de nicht van de president, Mary Trump, een aantal gepeperde uitspraken over haar neef en Amerikaanse president Donald Trump.


Ze verhaalt bijvoorbeeld ook over de slechte relatie van Trump en Madonna sinds 1989 toen de zangeres aanwezig bij een bokswedstrijd match in het hotel van de president en zij gaf hem de schuld gaf van de aanwezigheid van paparazzi die haar wilde fotograferen.

Maar Trump zou ook geprobeerd hebben het hart van Madonna te veroveren. De ‘Like a Virgin’-zangeres was niet geïnteresseerd en wees Trump af, waarop de huidige Amerikaanse president haar “één van de slechtste, lelijkste en dikste slonzen die ik al ooit heb ontmoet,.” noemde.


Eerder dit jaar noemde Madonna Trump een ‘nazi en sociopaat’. In 2017 zei ze dat “ze nagedacht head om het Witte Huis op te blazen, maar dat dat niets zou uithalen.”

Het boek van Mary Trump komt als het goed is 14 juli uit. maar de familie Trump doet er alles aan om dat te verhinderen. et Witte Huis reageerde al dat de beweringen in het boek vals zijn.