Pagina titel ...

Don Johnson, Miami Vice’s Sonny Crockett, zet zijn landgoed in Santa Barbara te koop

0


Don Johnson, Miami Vice’s Sonny Crockett, zet zijn landgoed in Santa Barbara te koop.


Don Johnson heeft zijn huis in Santa Barbara in de verkoop gezet voor $ 14.900.000. Johnson, die roem vergaarde met zijn rol als Sonny Crocket in de tv-serie Miami Vice, kocht het huis pas een jaar geleden, maar kwam er al snel achter dat het houden van paarden, zijn grote hobby, op de ranch bijna onmogelijk was. Daarop besloten hij en de vrouw met wie hij al 15 jaar getrouwd is, Kelley Phleger, te verkassen en het huis in de verkoop te zetten.

Het Frans aandoende landhuis heeft een vloeroppervlak van iets meer dan duizend vierkante meter en staat op een stuk grond van 1.2 hectare. Het biedt uitzicht op de oceaan en de bergen.


Het huis heeft vier slaapkamers, acht badkamers en bijna iedere kamer heeft openslaande deuren die uitkomen op een van de terrassen. Op het terrein van ‘Shack des Chênes’, zoals Don en Kelly het huis doopten, ook een twee verdiepingen tellend gastenverblijf, een groot zwembad, basketbalveld, trampoline en een kennel.

Het echtpaar denkt bijna $ 2.5 miljoen winst te maken, want ze betaalden vorig jaar $ 12.500.000 voor het pand.

Johnson, nu 64, was in Miami Vice te zien tussen 1984 en 1990. Later keerde hij terug op het scherm in de politieserie ‘Nash Bridges’, die van 1996 tot 2001 op het scherm was. Dit jaar is hij te zien in de serie ‘From Dusk Till Dawn’ en de films ‘Cold in July’ and ‘The Other Woman’.

Johnson trouwde eerder tot twee keer toe met Melanie Griffith en kreeg met haar dochter Dakota, die volgend jaar te zien zal zijn in de verfilming van erotische trilogie 50 Shades of Grey.


Share.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();