Pagina titel ...
dinsdag, januari 28
Doe de VIDEOTOUR in de villa in Los Angeles die RIHANNA kocht voor 5.8 MILJOEN

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Rihanna heeft voor 5,8 miljoen euro een villa in het westen van Hollywood gekocht. De villa telt zes slaapkamers, negen badkamers, een bioscoop en een sportschool. Natuurlijk heeft het optrekje van RiRi ook een tuin met zwembad.

(Lees verder na de advertentie)

 

De totale oppervlakte van het pand, inclusief een gastenverblijf, is ruim 650 m2. De grond rond de nieuwe villa van Rihanna is voor de veiligheid omheind.

Model Kendall Jenner woonde tot voor kort in dezelfde wijk, maar is inmiddels verhuisd. Jenner voelde zich niet meer thuis in de wijk nadat ze een tijd lang was gestalkt en er was ingebroken.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK