Dochtertje ‘Echte Gooische Moeder’ Pauline Wingelaar overlijdt na vroeggeboorte: ‘Samen hard gevochten’

0

Het dochtertje van Pauline Wingelaar, bekend uit de realityseries Echte Gooische Meisjes en Echte Gooische Moeders, is overleden. Het meisje kwam donderdag al na bijna 22 weken zwangerschap ter wereld en haalde het niet. . ‘Madeliefje’ (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet…’

In augustus, 14 weken zwanger, poseerde een zwangere Wingelaar op Instagram en schreef het hartverwarmend te vinden hoeveel berichtjes ze kreeg nadat ze bekendmaakte dat ze in verwachting was van haar derde kindje. Het stel was daarvoor onder behandeling geweest in een fertiliteitskliniek


Nu deelt ze het trieste nieuws over de stilgeboorte van haar dochter. “Tot ons grote verdriet ben ik donderdag 30 september veel te vroeg bevallen van ons dochtertje Belle Bisschop van Tuinen, die vanwege haar vroeggeboorte (bijna 22 weken) is overleden. 💫

De afgelopen twee weken hebben zich helaas ernstige complicaties rondom mijn zwangerschap voorgedaan. Met precies 20 weken braken mijn vliezen… ‘Madeliefje’ (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet…🕯


Wat zijn wij ongelofelijk gesteund door iedereen, zo hartverwarmend. In ziekenhuis Tergooi ben ik zo goed opgevangen en verzorgd, mijn ouders die dag en nacht voor mijn mannen klaarstonden en het hele huishouden overnamen, familie en vrienden die elke dag aan ons dachten en ons lieve woorden of cadeautjes stuurden, onze buuf die we een paar keer van haar bed hebben moeten lichten als we weer met spoed naar het ziekenhuis moesten en onze jongens nog lagen te slapen, maar ik wil bovenal mijn eigen man Harmen bedanken. Die heeft zich van zijn allermooiste kant laten zien, hij bleef positief en vocht als een leeuw voor zijn zoons, vrouw én dochter… ♥️

Dit is het lastigste bericht wat ik ooit met jullie heb moeten delen en waar ik als een berg tegenop zie, want nu is het afscheid zo definitief… Jullie begrijpen dat we even wat tijd nodig hebben om dit verlies en verdriet met elkaar een plekje te geven. ✨

Wingelaar en haar man Harmen Bisschop van Tuinen zijn al ouders van twee zonen. In 2015 kwam Reinier ter wereld en in 2017 beviel de realityster van Diederik.