Dochters overleden Vlaamse mode-ontwerpster van de sterren zetten haar landgoed te koop

0
Drie jaar geleden overleed onverwachts de Vlaamse mode-ontwerpster Kaat Tilley die o.a. Diana Ross, Barbra Streisand, Naomi Campbell, Melanie Griffith en Halle Berry kleedde. Nu hebben haar twee dochters het landgoed van Kaat te koop gezet. Vraagprijs: 2.2 miljoen euro.
De Vlaamse mode-ontwerpster Kaat Tilley was bekend voor haar romantische, feeërieke kleding. Ze kleedde o.a. Diana Ross, Barbra Streisand, Naomi Campbell, Melanie Griffith en Halle Berry. En ze ontwierp ook de kostuums voor de Nederlandse film Kruistocht in Spijkerbroek (2006) en voor The Emperor’s Wife (2003) met Johnny de Mol.

Dochters Epiphany en Rebekka hebben na de dood van hun moeder, Kaat Tilley overleed in juni 2012 op 52-jarige leeftijd onverwacht aan een virale infectie, de collectie voortgezet. Epiphany en Rebekka hebben nu ook besloten het mooie landgoed van hun moeder ten gelde te maken. Ze vragen voor ‘De Campomolen’ in Asse, onder de rook van Brussel, 2.2 miljoen euro.


Het landgoed, met twee grote vijvers, ligt op een vier hectare groot domein. Het hoevecomplex bestaat uit diverse delen verspreid over het gehele perceel.

Er is een groot woonhuis van 370 m² bewoonbaar, origineel 17 de-eeuwse hoeve met een oude watermolen (Campomolen) aan de Broekebeek, uitbreidbaar met 100 m² bewoonbare oppervlakte.


Aan de overkant het vroegere 374 m2 grote atelier van Kaat Tilley en een garage met aparte stookplaats van 106 m² groot. Beiden gebouwen zijn grotendeels gerenoveerd in 2000.

Verder is er nog het oude bakhuis (51m²) dat nu dienst doet als gastenhuisje, een charmant en idyllisch vissershuisje (32 m²) met zicht op de imposante vijver en een paardenstal (80 m²). Tot slot is er een grote schuur van 450 m².