Dochter MARGA BULT zwanger, haar zoon is de vader (oma Marga: ‘Voor mijn gevoel is het alsof ik nu twee keer oma word’)

0

De dochter van Marga Bult, Jili, is zwanger en Marga’s zoon Joey is de vader van het kind.

De 32-jarige dochter Jill heeft samen met haar vriendin Maaike al jaren een grote kinderwens. De zoektocht naar een zaaddonor zou echter zo lang gaan duren dat ze een niet alledaagse  oplossing kozen. Broer Joey besloot zijn zus te helpen en bood zich aan als zaaddonor.


Joey is bekend als dj Radical Redemption en heeft nooit een kinderwens gehad, maar hij wil zus Jill graag helpen. is constant op pad. “Joey heeft altijd gezegd geen vader te willen worden. Hij ziet het niet zitten om dag en nacht voor een kind te moeten zorgen”, vertelt Marga aan weekblad Story. “Joey besloot zijn zus te helpen. Hij bood zich aan als zaaddonor.”

Omdat Jill graag het kind wil dragen werd Maaike’s eicel met het zaad van Joey bevrucht en werd het embyro bij Jill ingebracht.  Omda Marga: “Zij kan alleen, logischerwijs, niet zwanger raken van Joey. Zij is dus nu als het ware de draagmoeder van Maaike’s kindje van Joey.”


Voor Marga heeft het allemaal een groot voordeel laat ze weten in het tijdschrift. “Voor mijn gevoel is het alsof ik nu twee keer oma word. Van één kindje, maar wel van mijn twee kinderen. Ik vind dat heel bijzonder.”