Dochter Charrelle over vader René le Blanc: ‘Hij vertelt pure leugens. Voor mij is hij dood’

0

(Beeld: SBS/Wessel de Groot)

René le Blanc heeft drie kinderen bij drie vrouwen. Twee van die drie ziet de ‘ster’ uit ‘Ik geloof in mij’  niet meer. En dat is volgens dochter Charrelle niet zonder reden. Zij zegt: “hij vertelt pure leugens!”, maar ook ‘voor mij is hij dood’


De Ik Geloof In Mij-zanger onthulde onlangs dat hij drie kinderen bij drie verschillende vrouwen heeft, waarvan hij er maar met één, de jongste, contact heeft. Le Blanc zei vorige week dat de oorzaak van het feit dat hij zijn dochter nu niet meer zag bij haar moeder lag, maar die dochter Charrelle heeft vader René al tien jaar niet meer gezien. “Het contact is nooit hecht geweest. Als klein kind heb ik heel wat uren op hem zitten wachten omdat hij me niet kwam ophalen. Altijd met een smoes dat papa ziek was of andere slappe verhalen.”

Charrelle trekt in weekblad Story de beerput over haar vader compleet open. “Ja , ik had me voorgenomen om niets over hem te zeggen, zolang hij geen woord over ons repte. Dat is heel lang gelukt. Maar wat hij vorige week in een interview over mijn moeder heeft gezegd, is ver beneden alle peil.”


Afscheid van haar verwekker nam Charrelle toen zij op de middelbare school zat en haar moeder René hulp vroeg bij het betalen van de rekeningen van de huiswerkbegeleiding. Charrelle: “René gaf aan dat hij het wilde betalen, maar dat de bewuste instantie zijn adres niet mocht weten”, vertelt Charrelle. De rekeningen werden dus naar moeders adres gestuurd, maar René zou die betalen. “Dat deed ze, totdat er brieven van deurwaarders kwamen. De rekening was tot 1500 euro opgelopen omdat er nooit betaald was. Toen heb ik het contact verbroken.”

René mag dan zeggen dat zijn deur wagenwijd openstaat voor zijn kroost, volgens dochter Charrelle is klinkklare onzin. “Maar dat zijn de meeste van zijn uitspraken. Pure leugens. Zelfs als hij op een dag naar me toe zou komen met excuses, zou ik hem de deur wijzen. Voor mij is hij dood,” zegt ze in het weekblad.