Pagina titel ...

Dit is Martha, de nieuwe liefde van de in het geheim van zijn Karin gescheiden Matthijs van Nieuwkerk

0

(Beeld: Facebook Martha Riemsma)

Matthijs van Nieuwkerk is zes maanden geleden in het geheim officieel gescheiden van zijn vrouw Karin. Hij heeft inmiddels ook een nieuwe liefde. Die heet Martha Riemsma. De gescheiden moeder van twee tienerzoons werkt, net als Matthijs, ook de mediawereld. Ze is de hoofdredactrice van de regionale krant Tubantia.

Matthijs van Nieuwkerk (60) blijkt sinds ruim zes maanden weer vrijgezel. Hij s inmiddels officieel gescheiden van echtgenote Karin. De tv-presentator vond inmiddels een nieuwe liefde in veertiger Martha Riemsma, een gescheiden moeder van twee tienerzoons. Story fotografeerde het stel bij Matthijs thuis in zijn Gelderse woonboerderij, waar ze veel tijd doorbrengen.

Matthijs en Martha kenden elkaar al een tijdje uit de mediawereld. Martha is hoofdredacteur van de regionale krant De Twentsche Courant Tubantia, een functie die Matthijs zelf ooit had bij dagblad Het Parool.

De nu gescheiden Karin en Matthijs hebben twee volwassen kinderen: zoon Kees en dochter Jet. Karin werkt als freelance journalist.

In 2007 was het stel even kort uit elkaar. Er waren toen geruchten van overspel, Matthijs zou een womanizer zijn. Hoewel deze geruchten nooit door Matthijs zijn bevestigd, zei hij er destijds in het programma 5 jaar later dit over: “Ik heb mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan. Ze spraken me aan op losbandig gedrag. Op drank, mijn grootste vriend en vijand. Dat heb ik moeten dresseren, uiteraard, anders kun je niet leven, anders kun je niet een liefdevol en sociaal leven hebben in het gezin waar ik deel vanuit maak, en dat wilde ik graag.”


Matthijs en zijn vrouw Karin woonden al geruime tijd gescheiden. Hij in hun boerderij in de Achterhoek, zij in hun grachtenpand in Amsterdam.

Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();