Pagina titel ...

Dit is het ‘zaaltje’ in het Londense Claridge-hotel waar Chantal Janzen gaat trouwen

0

Een sprookjeshuwelijk in kerstsferen moet het worden, de bruiloft van Chantal Janzen (35) en Marco Geeratz (43), op 15 december in het chique Claridge hotel in Londen. “We huren niet het hele hotel af, hoor, daar hebben we het geld niet voor. We hebben gewoon een zaaltje,” zei Chantal over de gekozen trouwlocatie.
Bruid en bruidegom maken gebruik van de eigen toegang die de Ballroom Reception heeft
Vooral de Kertssfeer in Londen sprak Chantal en Marco aan. Het Claridge is inmiddels in Kerstsfeer
Het'zaaltje' van Chantal, maar het is wel een ‘zaaltje’ met een prachtige 1930 design, marmer, kroonluchters en spiegels
De Ballroom Reception, op de begane grond van het Claridge is 10 bij 10 meter groot. Ruimte voldoende voor de 100 gasten die aanwezig zijn bij het huwelijk.
De Ballroom Reception is de enige zaal in het Claridge hotel die een vergunning heeft om er officieel te trouwen.
Joan Collins gaf hier haar jawoord aan echtgenoot nummer 5, Percy Gibson
Dat Chantal en Marco Londen hebben gekozen om te trouwen heeft er alles mee te maken dat ze in de Engelse hoofdstad elkaar voor het eerst kusten
Chantal gruwde bij het idee om getrouwd worden door een ambtenaar met wie zij en Marco voorafgaand aan hun huwelijk gesprekken zou moeten voeren om uit te leggen hoe zij samen zijn

Dit is het ‘zaaltje’ in het Londense Claridge-hotel waar Chantal Janzen gaat trouwen!


Zelf noemt Chantal Janzen het ‘een zaaltje in een hotel in Londen’ waar Paul de Leeuw haar in de echt zal verbinden met haar Marco, maar het is dan wel een zaaltje in het wereldberoemde Claridges-hotel waar ook topmodel Lara Stone ‘I do’ zei tegen David Williams en Joan Collins haar jawoord gaf aan echtgenoot nummer 5, Percy Gibson.

Het Londense Claridge-hotel is de favoriete hang-out van wereldsterren als Kate Moss, Johnny Depp Sarah Jessica Parker en Victoria en David Beckman, maar 15 december is het hotel even van Chantal Janzen en haar Marco als de twee elkaar voor trouwambtenaar Paul de Leeuw het jawoord geven in de Ballroom Reception, de enige zaal in het hotel die een vergunning heeft om er rechtsgeldig te trouwen.


“We huren niet het hele hotel af, hoor, daar hebben we het geld niet voor. We hebben gewoon een zaaltje,” zei Chantal over de gekozen trouwlocatie. Maar het is dan wel een ‘zaaltje’ met een prachtige 1930 design, marmer, kroonluchters en veel spiegels.

De Ballroom Reception, op de begane grond van het Claridge, heeft ook een eigen ingang en is 10 bij 10 meter groot. De zaalhuur valt mee met 637 euro per dagdeel van vier uur. Chantal en Marco hebben 100 gasten gevraagd om hun huwelijk bij te wonen. Het hapje en een drankje na het jawoord kost 84 pond, 107 euro, per persoon. Een nachtje slapen in het hotel is bepaald prijzig. De goedkoopste kamer kost meer dan 700 euro…

Chantal draagt op haar grote dag een creatie van Addy van den Krommenacker en de ringen worden binnengebracht door zoontje James (5).

Dat Paul de Leeuw het sprookjeshuwelijk voltrekt komt hij al jaren goed bevriend is met Chantal en Marco. Chantal gruwde bij het idee om getrouwd worden door een ambtenaar met wie zij en Marco voorafgaand aan hun huwelijk gesprekken zou moeten voeren om uit te leggen hoe zij samen zijn.

Dat Chantal en Marco Londen hebben gekozen om te trouwen heeft er alles mee te maken dat ze in de Engelse hoofdstad elkaar voor het eerst kusten. Het huwelijk heeft overigens lang op zich laten wachten. Chantal werd al vijf jaar geleden ten huwelijk gevraagd dor Marco toen zijn op vakantie waren ‘In het niet-hippe deel van Zuid-Frankrijk. Ik lag geheel make-uploos, bloot in bed’.

Marco heeft drie kinderen uit een eerdere relatie. Samen heeft het stel zoon James. Alle vier de kinderen zijn aanwezig bij de trouwerij.


Share.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();