Pagina titel ...
maandag, juni 1
Dit is het liefdesnestje van supermodellensetje Kendall en Cara!

0
Het is waar: Kendall en Cara zijn een paar en dit is het liefdesnestje van supermodellensetje!


(Lees verder na de advertentie)

Kendall Jenner, het stiefzusje van Kim Kardashian, en het Britse fotomodel Cara Delevingne gaan samenwonen. De twee modellen trekken bij elkaar in, niet alleen als vriendinnen maar als geliefden.

Kendall en Cara samen gefotografeerd voor de cover van het komende februari-nummer van Love Magazine. En zij poseren niet als lieve schoolmeisjes, maar we zien de dames in een innige omhelzing. Misschien om de wereld te laten zien dat ze nu in het echte leven ook geliefden zijn.

Het modellen-duo gaat samenwonen in het appartement van Kendall dat zij recent kocht. Het appartement in een wolkenkrabber in de exclusieve wijk Westwood in Los Angeles heeft 1.39 miljoen dollar gekost en telt twee slaapkamers en heeft 2.5 badkamers.

De 19-jarige Kendall en de drie jaar oudere Cara hoeven niet bang te zijn dat er vreemden voor de deur staan, want het gebouw heeft een conciërge en een portier. De bewoners kunnen ook gebruik maken van het verwarmd zwembad en een fitnesscentrum.

00kendallloveDe verhalen dat de modellen een koppel zouden zijn gaan al langere tijd. Recent bevestigde Karel Lagerfeld dat de twee een relatie hebben. Cara Delevingne en Kendall Jenner sloten samen de modeshow van Chanel in Salzburg af, waar ze hand in hand en gehuld in bruidsjurken de catwalk opgingen.

Na afloop van de show werd aan Lagerfeld gevraagd wat hij vond van Jenner en hij vertelde in eerste instantie dat hij haar figuur veel beter vindt dan dat van haar halfzus Kim Kardashian. Om er verrassend aan toe te voegen dat ‘Kendall nu bovendien samen is met Cara’.

Daarmee bevestigde Lagerfeld de geruchten die al enige tijd de ronde deden over een mogelijke relatie. De afgelopen tijd werden Delevingne en Jenner vaak samen gezien. Van Delevingne was bekend dat ze ook op vrouwen valt. Zo had ze vorige zomer een korte relatie met de Amerikaanse actrice Michelle Rodriguez. Dat ook Jenner op vrouwen valt is nieuw.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0