Pagina titel ...

Dit is het liefdesnestje van Robert Pattinson en FKA Twigs

0


Dit is het liefdesnestje van Robert Pattinson en FKA Twigs!


De relatie tussen Twilligt-ster Robert Pattinson en zijn nieuwe liefde, de exotisch singer-songwriter FKA Twigs, wordt met de dag serieuzer. Pattinson heeft namelijk een intiem, slechts twee slaapkamers tellend, liefdesnestje gekocht in Hollywood Hills, de sterrenwijk van Los Angeles.

De eerste geruchten dat Pattinson en FKA Twigs, wiens echte naam Tahliah Barnett is, een relatie zouden hebben doken op in september. Pattinson was ook aan de zijde van het aanstormend talent tijdens haar recente Europese tournee om haar in augustus uitgebrachte debuutalbum LP1 te promoten.


Pattinson betaalde $ 2.176.500, 20% meer dan de vraagprijs, voor het een verdieping tellende hacienda-stijl huis met twee slaap en twee badkamers op een stuk grond van net geen 200 m2.

De leefruimtes hebben terracotta tegelvloeren, terwijl de slaapkamers hout op de vloer hebben. De redelijk grote woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras. In de keuken, met een gewelfd balkenplafond, roestvrij stelen apparatuur en een $ 14.000 kostend gietijzeren fornuis van Britse makelij.

De beide slaapkamers hebben op maat gemaakte inbouwkasten en geven toegang tot de terrassen. De grootste badkamers is uitgevoerd in lichtgroen, terwijl de tweede badkamer kobaltblauw als hoofdkleur heeft.

De schaduwrijke tuin, met flink gazon, biedt naast veel privacy een spa, een zwembad en uitzicht op de heuvels van Hollywood.

Het liefdesnestje van Robert Pattinson en FKA Twigs is een stuk minder duur dan de woning die Pattinson in 2011 voor meer dan zes miljoen dollar kocht in LA’s Los Feliz om die in januari van dit jaar weer te verkopen met een winst van 100.000 dollar. Pattinson deelde zijn voormalige huis met Twilight co-ster Kristen Stewart, een relatie die spaak liep toen Kristen vreemd ging met filmregisseur Rupert Sanders.


Share.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();