Pagina titel ...
zaterdag, september 19
Binnenkijken in het huis waarvoor Peter Jan Rens vriendin Virginia zijn Thaise ex wil vermoorden

0
Het huis waarom Rens huidige vriendin Virginia zijn ex Sulleewan wil vermoorden (Foto: Kob Chunchom)
Sinds Peter Jan Rens op 1 januari 2013 halsoverkop vertrok omdat Virginia zwanger was staat de villa in Nong Roi leeg (Foto: Kob Chunchom)
Peter Jan Rens en zijn Sulleewan op het balkon van de Thaise woning (foto Theo Hogenboom)
Van alle gemakken voorzien, inclusief een schotel voor satellietontvangst (Foto: Kob Chunchom)
Bij zijn overhaaste vertrek uit Thailand vergat Meneer Kaktus zijn schoenen.. (Foto: Kob Chunchom)
De Thaise ex van Peter Jan Rens (links) met haar dochter op wiens naam het huis nu staat... (Privéfoto Sulleewan)
Niet alleen het huis zelf werd opgetrokken uit teakhout... (Foto: Kob Chunchom)
De keuken is al jaren niet meer gebruikt (Foto: Kob Chunchom)
De kinderslaapkamer (Foto: Kob Chunchom)
Ex-vrouw Sulleewan in de, voormalig, echtelijke slaapkamer (Foto: Kob Chunchom)
Ook de moderne, van Europese makelijk, keuken is al jaren niet meer gebruikt (Foto: Kob Chunchom)
De kast met persoonlijke spullen van Rens staat er nog (Foto: Kob Chunchom)
Rens nieuwe liefde, Virginia, dreigt zijn ex Sulleewan te vermoorden (Foto Frans van Zijst)
Djelissa, de nog geen jaar oude 'liefdesbaby' van Rens en zijn Virginia. Wordt zij het kind van de rekening? (Foto Frans van Zijst)
Tegen Thaise ex Sulleewan zegt Rens dat zij zijn grote liefde is... (Foto Frans van Zijst)
Toen was geluk nog heel gewoon.... Rens op de dag dat hij met Sulleewan voor Boeddha trouwde. (Privéfoto Sulleewan)
Naast zijn eigen huis, op de achtergrond, liet Rens ook een huis bouwen voor de zus van zijn Thaise vrouw (Foto Theo Hogenboom)

Binnenkijken in het huis waarvoor Peter Jan Rens vriendin Virginia zijn Thaise ex wil vermoorden!


Virginia, de 22-jarige vriendin van de 43-jaar oudere Peter Jan Rens, is op oorlogspad. In een sms aan Rens ex-vrouw, de Thaise Sulleewan (37), heeft zij aangekondigd naar Thailand af te reizen om Sulleewan eigenhandig te vermoorden. Reden voor de woede van Virginia, wiens op 10 oktober 2014 geplande huwelijk met Rens op het laatste moment werd afgeblazen, is dat Sulleewan niet wil meewerken om het huis dat Rens voor de Thaise liet bouwen in Nong Roi, in het noordoosten van het land van de eeuwige glimlach, te verkopen. Volgens Virginia heeft haar Peter Jan ook recht op het geld als het huis wel verkocht zou worden.

Het is weekblad Privé dat vandaag de dreig-sms publiceert die Virginia van Eck, de vriendin van Peter Jan Rens recent aan zijn Thaise ex, Sulleewan, stuurde. En die sms heeft de Thaise Sulleewan de stuipen op het lijf gejaagd.

(Lees verder na de advertentie)

Virginia in haar sms: “Ik steek het huis in de fik en jouw ook. Ik het heb het helemaal met je gehad bitch. Als ik je zie vermoord ik je met mijn eigen handen. Ik kom naar je toe. Ik ben woest op jouw en op alle Thaien. Kijk iedere seconde achter je, want ik zal er zijn om je te vermoorden. Dit is de vrouw van Peter. Bel hem niet meer. Jij bent niet goed wijs. Ik heb zeven mensen die dat huis voor 7 miljoen bath (€140.000) willen kopen.”

Virginia en Rens, die al tijden in geldnood verkeren, willen dat Sulleewan, met wie Rens nog altijd voor Boeddha getrouwd is, de voor Thaise begrippen kapitale villa zo snel mogelijk verkoopt. Rens eist een deel van de opbrengst van die verkoop van Sulleewan, maar de Thaise denkt er niet over om Rens, die haar en haar vijf kinderen op 1 januari 2013 van de ene op de andere dag in de steek liet voor Virginia, ook maar een Thaise bath te geven. Bovendien is zij helemaal niet van plan het leegstaande huis te verkopen. Dat huis staat inmiddels, uit voorzorg, op naam van haar dochter.

Lees verder na advertentie

Wat Thaise Sulleewan wel deed, zo schrijft Privé, was met het gewraakte sms van Virginia naar de politie stappen om aangifte wegens bedreiging te doen. Het lijkt dan niet erg verstandig dat Rens, Virginia en de baby in het vliegtuig richting Thailand stappen. Of zoals Sulleewan tegen weekblad Privé zegt: “Peter Jan liegt en bedriegt. Hij wil niet mij, maar het geld van het huis. Ik ben het zat. Als hij met die vrouw naar Thailand komt heeft Peter Jan een groot probleem.”

De kans dat Rens, Virginia en baby Djelissa niet voorbij de douane geraken lijkt levensgroot. De Thaise politie staat er namelijk niet om bekend dat ze het als een grap beschouwen als wordt aangekondigd dat een Thai om het leven zal worden gebracht.

Pikant is ook dat her op lijkt dat de voormalig Meneer Kaktus een ongezien liefdes dubbelspel speelt. Beloofde hij Virginia om haar op vrijdag 10 oktober zijn jawoord te geven, luttele weken voor die geplande huwelijksvoltrekking bezwoor hij zijn Thaise ex, zo schrijft weekblad Privé, dat zij de liefde van haar leven was en hij zou breken met Virginia…

Het complete verhaal leest u in weekblad Privé van deze week

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0