Dit is GIORGIA, het Italiaanse liefde van CLAUS-CASIMIR, de zoon van Constantijn en Laurentien

0

(Beeld: Instagram)

Giorgia De Micheli heet de Italiaanse liefde van Claus-Casimir, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien. Liefde die hij vond in Parijs waar Claus-Cazimir sinds augustus studeert.


Claus-Casimir is in augustus begonnen aan zijn Business-opleiding in Parijs en in de stad van de liefde heeft Claus-Cazimir die liefde nu ook gevonden bij Giorgia. In september en oktober deelde Claus-Casimir al foto’s met de dame, die voluit Giorgia De Micheli heet, op Instagram.

De foto straalt liefde uit en insiders melden deze week in weekblad Privé dat Giorgia inderdaad de vriendin is van Claus-Casimir. Giorgia komt uit Milaan en de twee zouden elkaar ontmoet hebben op de Parijse Business-opleiding. Hoewel Claus-Casimir geen Italiaans spreekt hebben de twee geen moeite elkaar te verstaan. Beiden spreken vloeiend Engels en Frans.


Volgens weekblad Privé heeft Giorgia, die ook af en toe als model werkt, heeft zij in 2017 en 2018  de  aan het Barnard College in New York Politiek en Mensenrechten gestudeerd. Daarna vertrok ze naar Los Angeles om te studeren aan de Universiteit van Californië voor ze naar Parijs trok. Claus-Cazimir Hij studeerde aan de Schotse kostschool Gordonstoun af met de hoogst haalbare cijfers.