Dit is de nieuwe liefde van Viktor Verhulst en ze heet Sarah

0

Viktor Verhulst (26) is niet langer vrijgezel. Gerts zoon heeft z’n hart verloren aan Sarah Puttemans (21) uit Leuven. Om het hart van Sarah te veroveren moest Viktor wel de nodige moeite doen.

Viktor en Sarah kennen elkaar al langer. Afgelopen zomer waren er toenaderingen, vooral dan van Viktors kant. Hij was meteen gewonnen voor de bevallige Sarah, maar zij ging niet meteen overstag voor hem. Maar zoals wel vaker in de liefde, wint de aanhouder. Viktors amoureuze status is niet langer ‘vrijgezel’, meldt het Vlaamse weekblad Dag Allemaal.


Net als Viktor komt Sarah ook uit een niet-onbemiddeld milieu. EN net als Viktor is ze vol van sociale media. Haar Instagramprofiel is gevuld met haar fashionfoto’s.

Sarah is niet de zoveelste vrouw in het leven van Vikro die toch het imago van womannizer aan zich heeft gekleefd. “Ik merk dat de perceptie heerst dat ik de ene vrouw na de andere verslind”, vertelt hij deze week in HUMO. “Mensen geloven mij ook niet als ik zeg dat dat niet waar is. Maar het is écht niet waar.”


“Daten heb ik nooit graag gedaan”, gaat hij verder. “Ik voel me er niet makkelijk bij: iemand nieuw, aan elkaar wennen… En wat als het niet klikt, hoe raak je er dan hoffelijk van af? Ik begin al te zweten als ik eraan denk. Een relatie is voor mij echt een serieus engagement. Ik vind niet dat je eraan moet beginnen als je er niet 100% in gelooft. Ik kan al niet meer op dezelfde leeftijd als mijn vader zelf vader worden, maar ik wil nog altijd zo jong mogelijk kinderen, en liefst niet als ik de 40 al voorbij ben.”

Wanneer Sarah haar opwachting zal maken in de realityreeks ‘De Verhulstjes’ die nu in Vlaanderen op tv te zien is, is nog niet bekend.