DIT IS DE STERK AFGEVALLEN ANDRE HAZES: ‘Je ziet wat drank en drugs en anabolen met een mens doet’

0

HOEVEEL KILO IS ANDRE HAZES WEL NIET AFGEVALLEN? De sterk vermagerde Andre Hazes was als toeschouwer aanwezig bij het Holland Zingt Hazes-concert in de Ziggo Dome. De na het zien van foto’s van de vermagerde Hazes geschokte fans menen dat drank en drugs aan de basis liggen van het opmerkelijke gewichtsverlies van de zanger.

Het was de in de sanitair-en tegelhandel multimiljonair geworden Chahid Charrak, online bekend als ‘Dutch Performante’, die op zijn veertiende de school verliet en nu in een luxueuze villa woont met bijpassende gouden Lamborghini, die een plaatje deelde van de in de Ziggo Dome bij het Holland Zingt Hazes-concert  breed glimlachende Andre Hazes. Een nieuwe Hazes ook, want in vergelijking met enkele maanden geleden is Hazes duidelijk kilo’s afgevallen.


De showmedia maken zich nu zorgen over de vermagerde zanger. “Een tweede foto van een duidelijk vermagerde André Hazes is opgedoken op social media en fans maken zich ernstig zorgen om de zanger”, zei presentatrice Airen Mylene zaterdagavond in Shownieuws. De Telegraaf noemt André ‘haast onherkenbaar’.

Geschokte fans menen dat drank en drugs aan de basis liggen van het gewichtsverlies van de zanger. Je ziet wat drank en drugs en anabolen met een mens doet”, zegt ene Lisa op de facebookpagina van Shownieuws.  En ArieLucy op de Boulevard-facebook: “Ik ben bang dat drugs meer kapot maakt dan men lief is! Ik had gehoopt dat de kliniek zijn werk had gedaan. Erg geschrokken van zijn foto. Triest, heel erg triest.”


De zanger is nog altijd herstellende van een emotionele burn-out. Volgens zijn moeder Rachel is het niet raar dat haar zoon André een flinke stap terug heeft moeten doen. “We hebben echt een zwaar leven gehad. André ook”, vertelde ze in gesprek met weekblad Story.

Volgens Rachel heeft haar zoon “zijn jeugd overgeslagen. En dan worden er in je volwassen leven bepaalde dingen van je verlangd waar je niet aan kunt voldoen. Dus ik snap wel dat hij een terugval heeft gekregen en nu moet leren om zichzelf opnieuw te vinden: wie ben ik en wat wil ik?” Ze heeft goede gesprekken met hem en geeft hem advies “zoals moeders dat doen.”

Rachel snapt niets van de kritiek die ze krijgt nu de zanger bij haar woont: “Dat begrijp ik niet, want ik vind het normaal dat een moeder haar kind in huis neemt wanneer hij of zij daarom vraagt. Ongeacht hoe oud ze zijn.”

Rachel ontkende eerder dat haar zoon en Monique het samen weer gaan proberen. “Ik denk dat iedereen het logisch vindt dat een vader naar zijn kind gaat. Daar wordt dan helemaal hysterisch over gedaan, maar ik vind het normaal dat een vader zijn zoon bezoekt”, zei Rachel tegen RTL Boulevard.