Pagina titel ...

Weer liefdesverdriet voor Dionne Stax: uit met haar radioloog Sytse

0

Het is uit tussen Dionne Stax en haar vriend Sytse. De vonk tussen Dionne en Sytse sloeg over in een kroeg in Amsterdam. Het liefdesavontuur van de twee heeft tweeënhalf jaar geduurd. Eerder had Dionne een relatie met sportpresentator Sjoerd van Ramshorst. In 2017 zou de presentatrice ook een affaire hebben gehad met Humberto Tan.

Alle bekende exen van Dionne Stax zijn weer onder de pannen. Humberto Tan, keerde uiteindelijk terug in de armen van zijn vrouw Ineke. Dionne’s andere ex, NOS-sportpresentator Sjoerd van Ramshorst, die zijn congé zou hebben gekregen toen Stax haar veelbesproken affaire met Tan begon, heeft zijn vriendin Jasmijn Groen begin dit jaar ten huwelijk gevraagd tijdens hun vakantie in Vietnam. “En ze zei nog ja ook,” jubelde Sjoerd.

2020 kon niet beter beginnen voor NOS-sportpresentator Sjoerd van Ramshorst (33). Op vakantie in het betoverende Vietnam vroeg hij zijn vriendin Jasmijn Groen ten huwelijk. “En ze zei nog ja ook”, schreef een dolgelukkige Sjoerd van Ramshorst afgelopen zondag op zijn Instagram naast  een foto van hem en Jasmijn Groen waarop ook de verlovingsring prominent in beeld is. Dus luiden in 2020 de huwelijksklokken voor Sjoerd, die de knappe brunette die in Breda werkt  als personeelsfunctionaris bij de Koninklijke Luchtmacht, begin 2018 leerde kennen.

De zon schijnt niet alleen op liefdesgebied voor Sjoerd van Ramshorst. Ook zijn carrière bij NOS Studio Voetbal is in een stroomversnelling geraakt sinds Tom Egbers 962) vorig jaar zomer tijdens zijn vakantie op een Grieks eiland werd getroffen door een hartinfarct. Nadat Egberts afgelopen oktober aangaf niet terug te willen keren als presentator van Studio Voetbal nam Sjoerd die begeerde plek over in het programma waar hij sinds 2015 al iedere week te zien was als de man die het voetbaloverzicht in de eredivisie presenteerde.

Het was ook in de tijd dat zijn relatie met Dionne Stax (34), toen een van de vaste gezichten van de ochtend- en daguitzendingen van het NOS Journaal, begon. Een relatie waar collega’s op de werkvloer niets van mochten weten, zo hadden de geliefden besloten. Dat leidde tot veel besmuikt gelach achter de ruggen van het liefdespaar, omdat de verliefdheid er van afdroop. Zelfs toen Dionne en Jeroen verschillende keren samen op vakantie gingen gebeurde dat -dachten ze- in het diepste geheim…

Dionne Stax en Sjoerd waren ooit lovers


Maar toen de relatie na een paar maanden voorbij was kon iedereen op de NOS-burelen daarvan meegenieten. Er woedde, zo onthulde dit weekblad,  een ware liefdesoorlog op de vloer van het NOS journaal. De chemie tussen toen nog nieuwslezeres Dionne Stax en haar sport-collega Sjoerd van Ramshorst was ver te zoeken is, nadat hun eerst maandenlang geheim gehouden liefdesrelatie  op de klippen was gelopen.

Vreemd was dat niet, want Sjoerd belandde werd van de ene op de andere dag aan de kant gezet door zijn vriendin én NOS-collega Dionne Stax. Dat gebeurde nadat de twee maar weer eens samen op vakantie waren geweest en er geen vuiltje, zo dacht Sjoerd,  aan de lucht leek. Dat Dionne de vakantie anders had beleefd verbijsterde de sportman. Wat het destijds extra pijnlijk maakte was niet alleen dat oorzaak van de breuk, zo werd er gefluisterd, Dionne’s interesse in Humberto Tan (54) zou zijn geweest, maar ook dat hij Sjoerd zijn ex nog bijna dagelijks op de werkvloer zag en ze ook nog eens moesten samenwerken bij het presenteren van het sportnieuws. Dat deed hij met het gezicht van oorwurm, terwijl zij alle moeite deed hem niet aan te kijken.

Voor Sjoerd brak er een tijd vol liefdesleed aan. Pas in begin 2018 was dat leed voorbij toen hij Jasmijn Groen ontmoette, de vrouw met wie hij al samenwoont in Amsterdam en de vrouw die hij op nieuwjaarsdag op vakantie in Vietnam ten huwelijk vroeg en die ook nog eens JA zei. Voor Sjoerd had 2020 niet beter kunnen beginnen.

Na haar veelbesproken affaire met de getrouwde Humberto Tan werd Stax verliefd op radioloog en medisch ondernemer Sytse Oudkerk. maar die liefde is nu ook weer voorbij.

Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();