Dieven roven dure spullen Mary Borsato en inwonende zoon Marco

0

Opnieuw ellende voor Marco Borsato! Marco trok na de scheiding van Leontine bij zijn moeder Mary  in haar vrijstaande woning in Stompetoren. En dat huis van moeder Mary  is nu leeggeroofd door dieven die ook dure spullen van Marco meenamen!

Volgens Weekend ingebroken en de dieven hebben het nodige buit gemaakt. Zo zouden er dierbare sieraden van Mary weg zijn en peperdure cameraspullen van Marco, de zanger die zich na bekendmaking van de scheiding met Leontine en zijn burn-out juist op de fotografie had gestort.


Na de scheiding, begin dit jaar, bleef de bedrogen Leontine in hun gezamenlijke woning wonen en trok Marco tijdelijk bij zijn moeder in in het Noord-Hollandse Stompetoren. “Hij slaapt al enige tijd bij zijn moeder. Wij moesten wel lachen om al die wilde verhalen over de Malediven, terwijl hij gewoon hier op de logeerkamer bij Mary slaapt.”, vertelde een buurman aan Weekend.

Volgens Story zou Marco inmiddels een prachtig appartement in zijn geboortestad op de kop getikt. Volgens dat weekblad schrijft zou hij over enkele weken zijn intrek nemen in zijn nieuwe stulpje, omdat er nog een hoop moet worden verbouwd en ingericht.


Na de inbraak in Stompetoren zal er ook wel hernieuwde aandacht aan de beveiliging worden besteed.  Borsato was dit seizoen het vierde jurylid bij de kindervariant van het zangprogramma The Voice of Holland, maar door zijn burn-out is het nu al zeker dat Borsato in het nieuwe seizoen niet terugkeert in de jurystoel.

De ooit zo geprezen zanger kampt namelijk met imagoschade sinds het gerucht gaat dat hij tijdens zijn huwelijk met Leontine (52) meerdere keren is vreemdgegaan. Goede vriend Ali B (38) stak Marco nog maar recent een hart onder de riem door op Instagram een foto te delen van zichzelf en Marco van een tijd terug. ‘Als je wint heb je vrienden, maar als je verliest heb je echte vrienden’, schreef hij bij de foto. Ali hoopt dat hij Marco snel weer actief bezig ziet. Marco’s dochter Jada kon de post van Ali waarderen. Zij reageerde met een hartje onder de foto.