Deze 8 Nederlanders en Vlamingen sluiten zich 4 januari op in het Big Brother-huis

0

Op 4 januari nemen vier Nederlanders en vier Vlamingen voor honderd dagen intrek in het Big Brother-huis in Amsterdam. 115 camera’s registreren op alles wat ze doen.

Veertien jaar na het laatste seizoen van Big Brother keert het programma terug op de buis. De nieuwe reeks gaat weer terug naar de basis, zoals die in 1999 werd gelegd. De kandidaten moeten opdrachten moeten uitvoeren om een zo hoog mogelijk eindbedrag van maximaal 100.000 euro bij elkaar te spelen. Er Er is een huismeester met meer macht in het huis,  worden ‘geheimen’ belangrijk, maar krijgt ook de kijker invloed.


Dit zijn de deelnemers:

Daniëlle – 40 jaar (Made)


Mama van vijf kinderen en leerkracht in het hoger beroepsonderwijs. Pittige vrouw met tattoos. Staat altijd voor anderen klaar, waardoor ze maar weinig tijd voor zichzelf heeft vrijgemaakt. Dus komt Big brother voor haar als geroepen.

 

Theo – 54 jaar (Amsterdam)

Heeft zijn eigen klusbedrijf. Heeft een enorm uitgesproken mening en staat altijd open voor discussie. Is eerlijk en recht-door-zee. Tegen onrecht kan hij echt niet. Zijn zoon Sean is zijn grootste trots. Is goed in het bewaren van geheimen.

 Jowi – 25 jaar (Den Haag)

Opgegroeid op Curaçao en opgevoed door zijn grootouders. Is acht jaar geleden naar Nederland verhuisd om te studeren. Volgt een master in Finance and investments. Sinds kort heeft hij een relatie, maar nu moet hij zijn vriend achterlaten voor Big Brother.

 

Nathalie – 23 jaar (Groningen)

Heeft Thaise roots. Toen ze één was, is ze met haar moeder naar Nederland verhuisd. Is benieuwd hoe ze zal reageren op een leven zonder sociale media en telefoon. Heeft veel temperament, gaat geen confrontaties uit de weg en trekt zich niets aan van de meningen van anderen.

 

Ziko – 34 jaar (Lokeren, BE)

‘Big Brother’-kandidaat Ziko (34) ging weer thuiswonen om te zorgen voor zijn zusje met Down: “Als ik slecht in mijn vel zit, komt ze me knuffelen”

 

 

Liese – 28 jaar (Halen, BE)

Een flapuit, met een groot empathisch hart en een humoristisch kantje. Werkt als zelfstandig thuisverpleegster. Lijkt braaf, maar kan pittig uit de hoek komen. Irritaties kan ze maar moeilijk verbergen, want haar gezicht spreekt boekdelen.

 

Thomas – 23 jaar (Etterbeek, BE)

Gestopt met zijn studies om met plezier te gaan werken als commercieel adviseur. Woont samen in een huis met zijn vrienden, maar in tegenstelling tot in Big Brother heeft hij daar wel zijn eigen studio met privacy. Met mensen die niet oprecht zijn, kan hij niet om.

 

Naomi – 31 jaar (Mechelen, BE)

Is vegan en werkt in een lunchbar in Mechelen. Laat mensen graag lachen, kan niet goed liegen en houdt niet van mensen die achterbakse spelletjes spelen. Zeer actief op sociale media. Is biseksueel. Wordt snel verliefd, zeker wanneer iemand grappig is.

Share.