BINNENKIJKEN – Arme MEMPHIS DEPAY moet dit paleis van een huis (€20.000 per maand!) opgeven nu United hem niet meer wil

0
T.e.a.b. te koop in Manchester: Memphis Depay! Hij mag van coach José Mourinho vertrekken bij Manchester United tegen elk aannemelijk bod. En dat betekent dat Deapy ook afscheid moet nemen van zijn €20.000 per maand kostende stulpje in Cheshire.

Depay stond dit seizoen maar één keer in de basis bij Manchester United. En dat was niet in de competitie, maar in een bekerduel. Meestal zit hij er op de bank of op de tribune. Dus mag hij vertrekken van coach Mourinho.


Hoewel Memphis Depay bijna nooit dit seizoen in actie kwam voor zijn club Manchester United, gaf de pas 22-jarige voetballer er niet minder geld om uit. Zo huurde hij een huis in Cheshire voor ‘maar’ bijna €20.000 euro per maand waar hij zijn garage vulde met een imposante collectie, dure, wagen’s (video onder).

Het huis dat hij huurde mag er ook zijn. Een ruime woonkamer, glazen deuren voor een maximale lichtinval, een gigantische keuken, walk-in douches, een fitnessruimte, een eigen bar, een overdekt zwembad…. Het huurhuis van Memphis Depay, met zes slaapkamers, heeft het allemaal.


Zijn overstap van PSV naar United mag Memphis Depay sportief bezien niet gebracht hebben wat hij ervan verwacht had, buiten het veld komen veel van zijn dromen uit. Hij rijdt rond in dure auto’s – waaronder een Rolls Royce Phantom en een Mercedes jeep met zijn initialen in de hoofdsteunen – en hij huurde bij zijn levensstijl passende woonruimte in Cheshire, de rijke enclave even buiten Manchester.

Of het iets met zijn sportieve toekomst te maken heeft is de vraag, maar een paar van de (peperdure) auto’s van Depay zijn al verscheept naar Nederland. De Britse krant Daily Mirror publiceerde foto’s waarop te zien is hoe de Mercedes G-klasse en een Scorpion Trike op een transport van een Nederlands bedrijf worden geladen.

De Mercedes kostte de voetballer 128.000 euro, de Scorpion Trike slechts 17.500 euro. Eerder ging ook al zijn Rolls Royce Wraith met een waarde van liefst 320.000 euro op transort naar ons land.

Toen Depay aan het begin van het seizoen 2015-2016 door Louis van Gaal voor 30 miljoen euro naar United werd gehaald waren de verwachtingen hooggespannen. Depay wist echter niet uit te blinken en raakte aan het eind van het seizoen zijn basisplaats kwijt. Louis van Gaal liet hem zelfs helemaal buiten de selectie voor de FA Cup-finale.

Nieuwe coach José Mourinho maakt nauwelijks gebruik van Depay. Hij behoort dan ook tot de groep van Manchester United-spelers behoren die van Mourinho in de transferperiode van januari 2017 mogen vertrekken. AS Roma en het Everton van Ronald Koeman zou de pijlen gericht op de oud-PSV’er.https://youtu.be/T35O3fNlFf8