DENNIS SCHOUTEN van Roddelpraat in gezicht gestoken: ‘Mes raakte bijna mijn oog’

0

Dennis Schouten, een van mannen achter Roddelpraat is zaterdagnacht in zijn gezicht gestoken.  ‘Mes raakte bijna mijn oog,’ zegt Schouten die werd aangevallen toen hij aan de bar zat in een nachtclub te Enschede. “Ik dank god dat ik niet vijf centimeter hoger gestoken ben.”

Dennis Schouten luidde het weekend in aan de bar van de nachtclub Aspen Valley in Enschede toen hij  werd aangevallen. “Ik ben vannacht rond 3.00 uur in mijn gezicht gestoken met een mes”, meldt hij in een Instagram-post.


Schouten zegt dat er op dat moment niets aan de hand was. “Redenloos, terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting op onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed… Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland.”

Schouten denkt dat de aanval te maken heeft met het programma Roddelpraat dat hij samen met Jan Roos maakt.  “Ik neem alle risico’s van mijn mening, mijn werk en mijn programma. Maar wat gaat er in je zieke hoofd om als je met een mes de stad in gaat? Ik dank god dat ik niet 5 centimeter hoger ben gestoken, morgen zal ik aangifte doen.”


Wie Schouten gestoken heeft is nog onduidelijk. “Ik heb besloten dit direct te communiceren omdat veel mensen dit hebben zien gebeuren. Heb jij dit incident ook gezien? Neem dan alsjeblieft contact met de politie op.”