Dennis Schouten: ‘Rogier Smit appte dat hij met me naar bed wil’

0

(Beeld: Instagram Rogier Smit)

Rogier Smit (46) ligt in een vechtscheiding met zaken-en liefdespartner Frank Janssen. Nog maar gisteren stonden ze dinsdag lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank. Rogier wil namelijk een omgangsregeling treffen met Frank voor hun hond Coco. Of het echt goed gaat met Rogier, over wie het verhaal gaat dat hij stevig aan de cocaïne is, is nog maarde vraag. Zo beweert Dennis Schouten dat Rogier hem appte voor seks…


Frank zorgt momenteel voor Coco en Rogier voor Brownie, maar Rogier zou ook graag af en toe voor Coco willen zorgen. Dat ziet Frank dat niet zitten: “Die arme hond, die heeft daar niks aan. Want die wordt dan iedere keer herinnerd aan dat baasje die hij vroeger ook nog had. Hij heeft een andere hond, die ik ook nog zou willen zien, maar heb daar niet om gevraagd,” zegt hij tegen Shownieuws. De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan en wil dat de twee ex-geliefdes er samen uitkomen.

Rogier wil overigens niet alleen hond Coco zien, maar ook Dennis Schouten, de ex Powned-verslaggever en een van de deelnemers van het 21e seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson. Die zegt in Nieuwe Revu: ‘Voor het YouTube-programma Roddelpraat dat ik met Jan Roos maak, ben ik eerder dit jaar bij Rogier langsgegaan. Hij had toen net een kale kop vanwege zijn haartransplantatie, ik moest zelfs even voelen. Sindsdien belt en appt hij me geregeld. Dan zegt hij dat hij een relatie met me wil en de liefde met me wil bedrijven.”


Dan: “Hij stuurde bijvoorbeeld: “Ik weet dat je me wil.” Ik heb soms het idee dat hij op een andere planeet leeft. Of dat komt door cocaïne of andere verdovende middelen weet ik niet, hij ontkent dat zelf. Ach, ikkanwelomenmethem lachen. Maar ik heb geen zin in een verhouding met hem op wat voor liefdesgebied dan ook. Het is een aparte vogel. Hij is een enorm vrouwelijke homofiel.”

Volgens Dennis Schouten, zo vertelt hij in het weekblad, is Rogier huiverig voor de media. “Hij wil wel graag besproken worden, maar niet zelf aan het woord zijn. Hij heeft ons bijvoorbeeld weleens een compleet nieuwsartikel over zichzelf gestuurd waarin stond dat hij een aristocratische Italiaan had ontmoet in het exclusieve Zwitserse wintersportoord Gstaad. Dat bericht kregen we dan door van modehuis Hermès. Een heel lang verhaal over zichzelf, dat mijn collega Jan hier en daar een beetje aanpaste en online zette. Zo hadden we er “een toyboy uit Italië” van gemaakt en omschreven we Rogier als “de kale neet” die van een ouwe kerel naar een jonge vent hipte. Het was een humoristisch stukje, maar Rogier was boos vanwege dat “kale”, omdat hij net wat nieuwe haartjes had. Toen hebben we er enkel “neet” van gemaakt. Hij is niet onaardig hoor, maar wel heel apart.”