Pagina titel ...
zondag, maart 29
BINNENKIJKEN – Patrick Dempsey geeft huwelijk tweede kans in nieuw liefdesnestje

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Patrick Dempsey en zijn vrouw Jill gaan dus niet scheiden, maar kiezen voor een nieuw begin in een nieuw liefdesnestje. De villa in Malibu heeft 6,4 miljoen dollar (5,7 miljoen euro) gekost.

De twee lagen eerder dit jaar nog in scheiding, maar geven hun huwelijk dus een tweede kans. Er zijn vier slaapkamers en vier badkamers, naast een grote tuin met een zwembad en tennisbaan in de nieuwe villa. Het stel kocht het huis, dat dichtbij het strand ligt, overigens al in mei.

Hoewel de scheiding begin dit jaar al was aangevraagd, ontdekte Patrick Dempsey al snel dat hij Jill helemaal niet kwijt wilde. “Ons huwelijk was niet iets dat ik zomaar wilde laten lopen”, vertelt Patrick in een interview met People. “Ik had niet het gevoel dat het al klaar was. En we wilden er allebei aan werken. Dus toen zijn we opnieuw begonnen.”

Dankzij een relatietherapeut konden Patrick en Jill de scheuren in hun huwelijk weer repareren. “Jill en ik besloten dat het echt tijd was om te werken aan onze problemen. We wilden ook een voorbeeld zijn voor de kinderen.”

Jill heeft haar vrijgezellenflat ook al verkocht en maakte een leuke winst van 1,5 miljoen dollar (1,3 miljoen euro).Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0