Pagina titel ...
maandag, augustus 3
Demi Lovato: wil iemand a.u.b mijn huis kopen?

0
De aanhouder wint denkt zangeres Demi Lovato waarschijnlijk, want ze heeft haar huis voor de vierde keer in de verkoop gezet. Nu vraag Demi 2,2 miljoen dollar, omgerekend 1,8 miljoen euro, voor haar optrekje niet ver van het huis van voormalig hartsvriendin Miley Cyrus.

Het huis is een blok aan het been van Lovato. Ze kocht het pand in 2011 voor 1.5 miljoen dollar, maar wonde er nog geen jaar. Afgelopen juni zette ze het voor de derde keer in de verkoop voor 2.199 miljoen dollar, maar twee dagen later besloot ze het huis weer van de markt te halen.

(Lees verder na de advertentie)

Zelf kocht ze de woning met zes slaapkamers in 2011 voor 1,5 miljoen dollar, maar een jaar later ze verliet de woning alweer. Ze woont nu met haar vriend, acteur Wilmer Valerrama, in een nieuwbouwwoning in Los Angeles.

Disney-idool Demi Lovato en Miley Cyrus zijn overigens al een tijdje niet meer bevriend. “We hebben niets met elkaar gemeen”, zegt Lovato. De twee waren in tijden van hun successen bij Disney beste vriendinnen, maar dat is dus afgelopen.

In het verleden kregen Cyrus en Lovato al enkele keren ruzie met elkaar. De ene keer ging het via Twitter, de andere keer ging het via de media.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0