De ware reden van de breuk! Rachel Hazes Mike door twee van zijn exen beticht van oplichting

0

“Ik ben niet een vrouw die de balletjes om 6 uur op tafel heeft staan,” gaft Rachel Hazes als reden voor de breuk met grote liefde Mike. Wat zij vergat te vertellen was dat zij in de week van de breuk twee brieven van advocaat Plasman op de deurmat zag vallen waarin die stelde dat Mike dat Vanessa en Linda, twee van Mike’s exen, claimen te zijn opgelicht door hem en hun geld terug wilden…

Na enkele sprookjesachtige maanden liep relatie van Mike, haar eerste echt grote liefde na André Hazes, recent op de klippen. Volgens Rachel kon zij Mike niet ‘kon geven wat hij verlangt’. “Ik ben niet een vrouw die de balletjes om 6 uur op tafel heeft staan. Het was een moeilijke beslissing, maar we hebben samen besloten om uit elkaar te gaan.”


Maarde waarheid blijkt toch ietsjes anders te liggen…

Ex-vriendin Vanessa vertelt aan het weekblad Story dat ze tot begin dit jaar nog een relatie had met Mike. “Ik heb van 2018 tot begin dit jaar een relatie gehad met hem. Toen was hij al samen met Rachel, Maar daar kwam ik pas later achter. (…) Hij heeft me voor 7000 euro opgelicht”, zo vertelt ze. Volgens haar zou Mike ‘met een zielig verhaal’ naar haar toe zijn gekomen en had hij dringend geld nodig. “In totaal heb ik hem 9000 euro geleend, waar hij begin dit jaar 2000 euro van heeft terugbetaald.” Volgens haar heeft ze de overige 7000 tot op heden nog niet teruggezien.


Ook Linda vertelt een flinke financiële klap te hebben overgehouden aan haar relatie met Mike. Zij zou van 2015 tot 2018 een relatie met hem hebben gehad, en Mike zou geprofiteerd hebben van een moeilijke periode waar ze destijds doorheen ging. “Na het overlijden van mijn vader was ik vrij labiel. (…) Hij stelde toen voor om samen een grotere auto te kopen en daarvoor een lening af te sluiten.” Omdat Mike geen vast inkomen had moest Linda maar de lening, 17.000 euro met 8.000 euro rente, afsluiten. en van terug betalen was Mike ook niet. “Hij zou mij elke maand 215 euro betalen, maar dat heb ik maar een keer gezien. Vervolgens verdween hij van de ene op de andere dag uit mijn leven. (…) Ik zal nu nog jarenlang iedere maand 215 euro moeten betalen.”

Advocaat Peter Plasman (Beeld: twitter)

Linda nam advocaat Peter Plasman in de arm genomen toen zij hoorde dat Mike een relatie had met Rachel Hazes. die stuurde vervolgens brieven, waarvan een aangetekend, naar het adres van Rachel. Die brieven kwamen ’toevallig’ bij Rachel op de mat vallen in de week dat het einde van de relatie tussen haar en Mike aankondigde. Rachel wil verder niet over deze kwestie naar buiten treden.