De schaamte voorbij! Rogier zet nu zichzelf KAAL online (en vindt dat hij op Britse prins William lijkt)

0

Rogier Smits lijkt de schaamte voorbij en heeft zijn pruik, die hij al 12 jaar draagt, van zich afgeworpen.  Misschien ook omdat veel van zijn fans nadat weekblad Privé vorige week een foto publiceerde van de kale Rogier reageerden dat ze de kale knar van Rogier beter bij hem vonden passen dan zijn weelderige pruik.

Op de foto die Rogier op Instagram zette vergelijkt hij zichzelf met Prins William. Veel volgers kunnen wel lachen om de zelfspot van de presentatorn. “Ja, ik zie ’t meteen. Rogier was al die tijd al een kind van Charles en Diana❣️😂😅🤣”, “Veel leuker je haar kort 👍🍀💙”, “Dat korte haar staat je echt prachtig. Doe dat ding a.u.b. nooit weer op en en wees lief voor elkaar. Dikke kus van mij.🤗😘🤠” en “Laat je pruik af dit staat 100% beter en jonger 🙏💙”, wordt er onder andere geschreven.


De ruzie tussen Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) lijkt overigens gedeeltelijk te zijn bijgelegd. De realitysterren zijn tijdens een onlinebijeenkomst in gesprek gegaan met een relatietherapeut. Ook Art Rooijakkers was daarbij aanwezig. het resultaat van het therapeutisch gesprek is donderdag te zien in Rooijakkers over de Vloer.

Op de eerste woensdag van oktober onthulde weekblad Privé dat Rogier eigenlijk een kale knar had, maar ook dat de twee flamboyante mannen tijdelijk afstand van elkaar hadden genomen. De spanningen tussen tv-duo waren zo hoog opgelopen dat Rogier nagenoeg de hele administratie van het duo naar weekblad Privé mailde om aan de tonen dat zijn Frank4) in Frankrijk lang niet zo rijk is als hij doet voorkomen en hijzelf dus onmogelijk een ’golddigger’ kan worden genoemd – zoals Frank weleens zou hebben gedaan.


Frank vertrok naar hun stulpje in Zuid-Frankrijk om het winterklaar te maken, Rogier gaf er de voorkeur aan om in Den Haag te blijven. “Dat kan gebeuren, hij is jonger ook natuurlijk’’, zei Frank daar eerder over tegen het AD. “En ik vermaak me prima; er komen veel vrienden langs met wie ik gezellig rosé drink. Ik geniet van mijn oude dag en welverdiende rust.”

ZIE OOK – FOTO: ‘Het pruikie van kale Rogier heb je niet voor een prikkie’