De mysterieuze relatie van JORT KELDER (58) met WELMOED SIJTSMA (32): Hij is even oud als haar vader!

0

Beeld: CP)

Het gerucht gaat al een tijdje dat Op1-collega’s Jort Kelder en Welmoed Sijtsma buiten beeld een relatie hebben. Jort, die met zijn 58 jaar even oud is als Welmoeds vader, reageert nu voor het eerst op die geruchten dat hij een setje zou zijn met de 26 jaar jongere Welmoed.


Jort Kleder heeft na de breuk met presentatrice Lauren Verster geen serieuze relatie meer gehad. Hij is inmiddels acht jaar vrijgezel. “Er werd gefluisterd dat Welmoed en jij een setje waren,” probeert Art Rooijakkers als hij bij Kelder op bezoek is voor zijn programma Rooijakkers over de vloer dat komende zondag te zien is op RTL4.

In het nu al vrijgegeven fragment antwoordt Kelder dat het alleen al vanwege hun leeftijden het een ‘merkwaardig kerstdiner’ zou opleveren. Jort is, net als Welmoeds vader 58 jaar, Welmoed 32 jaar.


“Joh, ja?” reageert Jort nauwelijks geinteresseerd. “Zou dat iets voor je zijn?” vraagt Art. “Nee, zegt Kelder resoluut. “Ik vind Welmoed heel leuk. En betoverend, zeker in beeld. Zij is iemand, die spat van het scherm. Even los van dat ik net zo oud als haar vader ben – wat technisch een merkwaardig kerstdiner oplevert – vallen wij niet op elkaar. We vinden elkaar wel leuk.”

Kelder zegt wel dat zijn bekendheid hem extra aandacht van vrouwen oplevert, met name in de vorm van berichten op sociale media. “Die komen wel binnen op mijn apparaat, maar niet in mijn leven,” zegt hij. Hoewel: “Een hele enkele keer in al die jaren ben ik daar weleens op ingegaan,” bekent Jort, die een duinvilla heeft op Terschelling.