DE EERSTE FOTO’S! PARIS HILTON toont pasgeboren zoontje Phoenix Barron Hilton Reum (ze heeft nog twintig embryo’s laten invriezen en het zijn allemaal jongetjes)

0

Paris Hilton (42) heeft voor het eerst haar pasgeboren zoontje Phoenix getoond. Hilton vertelt nu ook dat ze eerder juist een abortus onderging en dat ze nu nog twintig embryo’s heeft laten invriezen. “Ik heb allemaal jongetjes, twintig jongetjes.”

Paris maakte een maand geleden bekend dat ze moeder was geworden. Op de eerste foto’s van de kleine is onder meer te zien hoe ze het ventje een kus geeft en toont ze zijn gezicht. “Ik ben zo geobsedeerd door mijn kleine engel’’, zegt de Amerikaanse in het bijbehorende interview met tijdschrift Glamour. “Als hij in mijn ogen kijkt, smelt ik. Hij is zo’n lieve baby.’’


Paris kreeg het kindje met haar man, durfkapitalist Carter Reum (42), via een draagmoeder. Op aanraden van vriendin Kim Kardashian begon ze een paar jaar geleden al aan een ivf-behandeling. Toen was haar plan nog om in haar eentje een kind te krijgen. Paris kon in coronatijd minder werken en besloot embryo’s te laten invriezen. Ze hebben dat zeven keer gedaan, inmiddels zijn er twintig ingevroren. “Ik heb allemaal jongetjes. Ik heb twintig jongetjes’’, vertelt Hilton. De twee gaan nog altijd door met de behandelingen, want Paris hoopt ooit een meisje te verwelkomen.

Paris was toen zij begin twintig was al een keer in verwachting, maar koos destijds voor abortus. “Ik wilde daar niet over praten, omdat er zoveel schaamte omheen hing. Ik was nog een kind en was er niet klaar voor.”


De familie van Paris en Carter hoorde pas vlak voor de rest van de wereld over hun zoon. “Mijn leven is altijd zo openbaar, ik wilde dit echt privé houden. Natuurlijk was het moeilijk om het niemand te vertellen, want het is zo’n mooie tijd. Maar ik vond het ook geweldig dit alleen met Carter te delen.” Hun zoontje heet voluit Phoenix Barron Hilton Reum.