DE EERSTE BEELDEN: Sylvie Meis getrouwd

0

Sylvie’s huwelijk is ook voor Duitslands grootste krant, BILD, spectaculair nieuws

Sylvie Meis heeft zaterdagmiddag haar ja-woord gegeven aan haar grote liefde Niclas Castello. En ondanks dat Sylvie haar gasten verbood mobiele telefoons bij zich te hebben tijdens de plechtigheid zijn er nu de eerste bewegende beelden te zien bij BILD (klik)  en SBS Shownieuws (klik). De presentatrice werd zaterdag weggegeven door haar broer Daniël en zijn man. Sylvie’s zoontje Damián nam het vervolgens over.


De 42-jarige Sylvie staat voor de tweede keer in haar leven voor het altaar. Na Rafael van der Vaart is nu Niclas Castello (41) de gelukkige. 70 gasten waren getuige van het prachtige tafereel.

Sylvies bruidsjapon werd handgemaakt door de haute couture-ontwerpster Lahav die ook Hollywoodroyalty kleedt. De blondine koos voor een strapless kanten exemplaar met een lange sleep die aan het lijfje werd bevestigd. De split in de jurk rijkte bijna tot aan haar rechterheup. Niclas, met stoppels ,  – koos voor een klassiek donker trouwpak met strik.


Tot grote teleurstelling van haar fans wilde ze dit bijzondere moment, in tegenstelling tot de rest van haar leven, zoveel mogelijk privé houden. “Ik post pas weer na het weekend. Ik wil in het moment zijn als ik mijn grote liefde trouw en van elke seconde genieten”, liet de presentatrice eerder al weten.

Die maandag vrijegegeven huwelijksfoto’s van Sylvie Meis en haar Nicals mogen door de media alleen geplaatst worden als ook de sponsors genoemd worden. En daar gaat het bruidspaar ver in, want zelfs de maker van de pen waarmee Sylvie en Niclas op schrift hun jawoord bevestigen staat in het lijstje.

Het bruidspaar heeft een wensenlijstje bij de media gedeponeerd met betrekking tot de huwelijksfoto’s. Van het paar mag de wereld best, achteraf, meegenieten van het sprookjeshuwelijk, maar dan moeten bij de door het bruidspaar verstrekte foto’s wel de sponsors en partners die de trouwerij mogelijk maakten, genoemd worden. Die sponsors zijn o.a.

– de maker van de ringen (Michael Greene)
– de maker van de trouwjurk (Galia Lahav)
– het merk van de pen waarmee de huwelijksakte wordt ondertekend (Montblanc Meisterstück Le Petit Prince)

Bruidegom Niclas wil desondanks niet dat er beelden van hem in vol ornaat naar buiten komen, dus worden er geen klassieke foto’s van bruid en bruidegom verspreid.Het huwelijk vond vandaag plaats in Villa Cora, een in 1860 gebouwd vijfsterrenhotel in Florence, waar ooit actrice Grace Kelly en componist Pjotr Tsjaikovski ook logeerden. Meis  hield vast aan de traditie dat Castello zijn aanstaande vanaf de avond voor de huwelijksvoltrekking niet meer mocht zien.

Sylvie zal overigens niet de naam van haar man zal aannemen. “Ik ben Sylvie Meis en ik ben er erg trots op. Toen ik Sylvie van der Vaart heette, adviseerde iedereen me: ‘Houd de naam!’ Toch nam ik mijn meisjesnaam weer aan. Als ik vandaag nog Van der Vaart zou heten, zou een deel van mij altijd denken: je bent alleen geslaagd omdat je zijn naam hebt behouden.”

Woensdagavond werd bekend dat de ouders van Sylvie, Ron en Rita, niet aanwezig zullen zijn op het sprookjeshuwelijk van hun dochter. Het was al onzeker of haar ouders aanwezig zouden kunnen zijn vanwege het in de regio Antwerpen waar zij wonen het coronavirus weer flink was opgelaaid. Maar het is k de gezondheid van Sylvie’s vade Ron, hij heeft een nierziekte, die  het niet toe laat dat hij afreist naar Florence om te zien hoe Sylvie zaterdag eeuwige trouw belooft aan haar Niclas. Ook moeder Rita moet vanwege het besmettingsgevaar in België blijven.

Sylvie noemde het in een interview aan het Duitse BILD ‘ongelooflijk pijnlijk’ genoemd om haar ouders tijdens haar huwelijk te moeten missen. De beslissing zou dat ook met veel tranen gepaard zijn gegaan. Ron en Rita kunnen de plechtigheid nu volgen via een livestream.