De avond van de breuk van André en Sarah: ‘De pleuris breekt uit. Er wordt geschreeuwd, gekrijst, gescholden, er wordt met spullen gegooid’

0

(Beeld: Instagram Sarah van Soelen)

De avond dat André Hazes na vier weken terugkeerde uit Spanje en direct na aankomt op Schiphol zich naar vriendin Sarah spoedde om een einde te maken maakte aan zijn relatie met haar blijkt een gedenkwaardige geweest te zijn. “De pleuris breekt uit. Echt. Mensen vliegen elkaar in de haren, er wordt geschreeuwd, gekrijst, gescholden, er wordt met spullen gegooid.”


André Hazes jr. heeft alle banden met Sarah van Soelen verbroken nadat er iets ‘ontzettend ergs’ is gebeurd op de avond van hun break-up. “Wat hij die avond zag was voor hem de druppel.” Dat beweert Yvonne Coldewijer, de als eerste het nieuws bracht dat de twee uit elkaar zouden zijn. Coldewijer gaf als reden voor die breuk dat André achter een aantal geheimen van Sarah was gekomen, waaronder het expres aanrijden van een vroegere ex.

Nu geeft Yonne Coldeweijer in een nieuwe video details over de break-up tussen André en Sarah. en dat was niet echt gezellig. “De pleuris breekt uit. Echt. Mensen vliegen elkaar in de haren, er wordt geschreeuwd, gekrijst, gescholden, er wordt met spullen gegooid.”


En dan? “Dan gebeurt er iets ontzettend ergs en ik heb besloten dat ik dit deel achterwege ga laten. Wellicht kun je in de psychische toestand van Sarasoel zelf het een en ander invullen, maar ook Yv kent ergens een grens als in: als ik hier de grens niet trek, you know…”, aldus de Coldeweijer. “Ik ben niet zo moeilijk en ik heb niet zo snel een blad voor de mond, maar dit kan ik niet maken om het te vertellen. We gaan het dus overslaan.”

Wat het ook was het was voor hazes reden alle banden met Sarah te verbreken. “Wat André Hazes die bewuste avond heeft gezien is eigenlijk de druppel die de emmer deed overlopen. Het schijnt echt dat hij haar nu zo ontzettend psycho vindt dat hij haar ook helemaal niet meer kan uitstaan. Dat vind ik wel heel erg sneu.”

Yvonne Coldewijer zegt medelijden te hebben met Sarah, die deze week haar 26ste verjaardag vierde.  “Snap je wat ik bedoel? Het is eigenlijk gewoon zielig dit, het wordt gewoon sneu, maar wellicht wel terecht. Hij kan haar niet meer luchten of zien. Hij heeft haar na die bewuste avond ook nooit meer gesproken of gezien.”

Volgens Yvonne probeert Sarah het hart van haar André te heroveren. “Zij stalkt hem dag en nacht met megalange voiceberichten en tevergeefs. Hij geeft geen antwoord meer op haar. Het verdere contact loopt nu via het management. Hij heeft haar daadwerkelijk overal op geblockt, behalve op Instagram. Hij gunt ons die juice niet, jammer.”