DAVID BECKHAMS Nederlandse minnares Rebecca Loos woest: ‘Hij schildert mij af als een leugenaar’

0

(Beeld: CP)

Rebecca Loos, de Nederlandse minnares van David Beckham is woest dat Beckham haar afschildert mij af als een leugenaar en doet alsof ze de verhalen over hun relatie heeft verzonnen. “Dat hij zegt dat hij het niet leuk vond om zijn vrouw te zien lijden. Dat stoorde mij. Omdat hij degene is die het lijden heeft veroorzaakt.”


David Beckham spreekt in de vierdelige Netflix-serie over Beckham voor het eerst over zijn verhouding met Rebecca Loos in 2003. Loos is het niet eens met het verhaal dat Beckham over hun relatie vertelt in de documentaire. Ze doet haar verhaal in The Daily Mail.

Volgens haar hangt David ‘het slachtoffer’ uit. “Hij suggereert indirect dat ik degene ben die Victoria heeft laten lijden. Hij kan natuurlijk zeggen wat hij wil en ik begrijp dat hij een imago hoog moet houden, maar hij doet nu alsof hij zelf slachtoffer is in deze situatie. En hij schildert mij af als een leugenaar, alsof ik de verhalen heb verzonnen.”


“Dat hij zegt dat hij het niet leuk vond om zijn vrouw te zien lijden. Dat stoorde mij. Omdat hij degene is die het lijden heeft veroorzaakt.” Volgens haar had hij beter iets anders kunnen zeggen, bijvoorbeeld dat het niet z’n ‘meest trotse tijd’ was.

In de documentaire wordt er door Beckham voor het eerst gesproken over de affaire. Tot nu toe hebben David én Victoria de roddels altijd ontkracht. Rebecca, die destijds de personal assistant van Beckham was, heeft de verhouding juist altijd bevestigd. Ze begrijpt niet waarom hij het nu wél ineens met de wereld wil delen. “Zoveel mensen waren dit weer vergeten, hebben het achter zich gelaten. En hij heeft het weer naar boven gesleept op een manier die mijn reputatie schaadt”, zegt ze daarover tegen The Daily Mail.