Dat zal LIL KLEINE niet leuk vinden: Ex JAIMIE VAES verliefd op dj AFSHIN

0

De als jaloers bekendstaande Lil Kleine zal het niet leuk vinden, maar zijn ex Jaimie Vaes (32) lijkt een half jaar na de geruchtmakende breuk met de rapper opnieuw verliefd te zijn. Ze nam nieuwe vriend’, dj Afshin Momadi,  dan ook mee naar Pride Amsterdam waar ze haar dj-debuut maakte.

“Ben ik verliefd?” herhaalt Jamie Vaes de vraag van de verslaggever van Boulevard. “Nou ja, verliefd. Ik vind hem héél erg leuk. Wij kennen elkaar heel lang. Ik denk al een jaartje of twaalf. Eigenlijk een hele goede vriend van mij altijd.”


“Ik had geen behoefte aan een relatie. Als je partner ook je beste vriend is dan voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is in heel veel fases van mijn leven erbij geweest, de leuke en de minder leuke dingen. En op dit moment voelt hij mij heel goed aan.”

Jaimie werd recent steeds vaker gespot met de dj Afshin, de huis dj van club Circoloco, wat de geruchten aanwakkerde dat ze een setje zouden zijn. In Shownieuws vroeg presentatrice Dyantha Brooks aan deskundige Bart Ettekoven of het zeker was dat Afshin dé nieuwe vriend van Jaimie zou zijn. “De geruchten op Ibiza waren al enkele weken gaande. Toen hij ook nog eens deze week meekwam met haar naar Amsterdam – we zien ze hier gezellig in de lift staan […] – en zij samen in een hotel verbleven in onze hoofdstad… Nouja, dat doet ons wel denken dat het inderdaad klopt dat hij de nieuwe ‘meneer Vaes’ is.”