‘Dat wijf is knettergek’: Sarah van Soelen reed uit woede in op haar ex

0

(Beeld: Instagram Sarah van Soelen)

Officieel mag Sarah van Soelen dan nog de vriendin van Andre hazes zijn, het management van de zanger weigert de breuk-te bevestigen, de verhalen waarom de twee uit elkaar zijn komen los. Zo zou Sarah na de breuk met haar vorige geliefde met haar auto op hem ingereden zijn. Ook zou zij verplicht zijn opgenomen.


Farja Farvardin van juicy channel FawryNotSawry berichtte al tijden geleden over de verhalen die over Sarah de ronde deden, maar weigerde die aanvankelijk naar buiten te brengen. “Andere mensen hebben dat wel naar buiten gebracht en daar trekken wij gewoon de grens dat wij dat niet openbaren”, zei hij een paar weken geleden nog.

Maar Farja denkt daar nu blijkbaar anders over. Telefonisch te gast in het programma van Barend van Deelen en Dyantha Brooks op Radio 538 vertelde hij in geuren en kleuren over wat hij weet over Sarah. “Ik weet ook wel wat zij heeft gedaan bij haar ex. Wat erg… Ik had beloofd dat ik dit niet zou zeggen, maar jij bent het… Zij heeft een hele tijd geleden met haar auto op haar ex ingereden. Ze is psychisch – en het is heel erg om te zeggen – niet helemaal in orde”, aldus Farja in het radioprogramma.


Presentator Barend van Deelen meent ook dat Sarah niet helemaal honderd procent is. “Dat wijf is gek, dat wijf is gek, dat wijf is knettergek. Dat denk ik. (…) Ik denk dat het echt zo’n toxic chick is. Ik weet het niet, dat voel ik gewoon bij haar. Echt een beetje in de war.” Waarop Farja zegt: “Ik denk ook dat zij psycho is.”

Co-presentator Dyantha Brooks, ook bekend van Shownieuws, vult aan met dat André Hazes de komende tijd wel mag opletten nu hij het heeft uitgemaakt met Sarah. “Pas op dat je niet aangereden wordt”, adviseert ze de volkszanger lachend. “Dat is ook belangrijk om te vertellen.” Farah countert met: “Ja inderdaad, straks loopt ‘ie met een gebroken been. Dan weten we allemaal wat er gebeurd is.”

het zouden allemaal zaken zijn waar Andre Hazes pas van hoorde tijdens zijn relatie met Sarah, waarna hij besloot de relatie te beëindigen. Sarah zelf vertelde wel in het begin van haar relatie met Hazes dat zij anderhalf jaar lang verslaafd was geweest aan drank en drug.