Dat u het maar weet – André Hazes: ‘Eigenlijk ben ik ook gewoon een halve nicht’

0

Beeld: SBS

Al jaren verhalen gaan er verhalen over de geaardheid van André, de vrouwenmagneet. Hazes.  geeft nu kent die verhalen over zijn geaardheid en zegt: “Dat zeggen ze al zo lang over mij. Eigenlijk ben ik ook gewoon een halve nicht. Ik ben heel erg van het aanraken, maar kan ook de mimiek hebben van een homo.”


In het geruchtmakende interview dat hij met weekblad Privé had over zijn verzoening met zus Roxeanne komt ook de geaardheid van de zanger aan bod, want verhalen dat hij (ook) van de mannenliefde zou zijn gaan al jaren rond. En dat weet de Leef-zanger ook. “Er is een iemand, Gerard Joling, die kan beamen dat het niet zo is.” Deed Joling dan een poging Hazes te versieren? “Nee, dat niet. Ook al probeert hij het bij iedereen. Maar hij zegt altijd: ‘Deze jongen valt zeker niet op mannen.’”

Dat André niet op mannen valt bevestigt hij ook nog maar eens door in het vraaggesprek te vertellen dat hij en zijn Monique nu al weer, na zijn liefdesuitstapje met Bridget Maasland, bijna een half jaar gelukkig met elkaar zijn. zo gelukkig datze naast zoontje Dré (3) nu samen nog graag een kindje willen.


“Zeker, alleen moeten we daar niet te lang mee wachten. We praten er wel al over. De tijd is geschikt. We hebben nu de benodigde rust in ons leven. Ik ben nog nooit zo gezond geweest, geen stress, dus het moet zeker haalbaar zijn. Wat zal er een wonderkind uitkomen…” weet Hazes.