DAT IS DUIDELIJK! Monique Westenberg over hereniging met Rachel Hazes: ‘Nee, absoluut niet’

0

Monique Westenberg gaat dan inmiddels weer goed met Roxeanne Hazes om, een tweede hereniging met schoonmoeder Rachel Hazes is uitgesloten. “Nee, absoluut niet”, zegt Monique zonder maar een moment te aarzelen over haar schoonmoeder die haar afkeer over Monique bepaald niet onder stoelen of banken heeft gestoken. .

“Nee, absoluut niet. Ik denk dat ik daar niks meer over hoef te zeggen. Ik denk dat dat wel duidelijk is,” zegt Monique Westenberg op de vraag van Anouk Smulders of ze misschien na de hereniging met Roxeanne Hazes ook de banden wil aanhalen met schoonmoeder Rachel.


Eind 2017 zorgde Monique ervoor gezorgd dat het jarenlange gekibbel tussen André en Rachel Hazes eindelijk voorbij was. Zij was degene die moeder en zoon weer samen aan het kerstdiner wist te krijgen.

Maar na de geruchtmakende 99-dagen affaire van haar zoon André met Bridget Maasland betruerde ze het openlijk dat zoonlief was teruggekeerd in de armen van Monique Westenberg. Dat had van Rachel niet gehoeven. “Al wordt ’ie honderd jaar met die vrouw, ik vind het prima. Ik gun hem zijn geluk. Of het nou Monique is of Klaartje of Jozien, ik vind het allemaal goed. Als ’ie morgen thuis komt met een vrouw van tachtig met drie gebitten vind ik het ook goed. Ja, ik wil toch even een sneer geven!,” vertelde ze in een vraaggesprek met RTL Boulevard. 

Ze zei toen ook dat ze niet dacht dat het ooit goed zal komen tussen haar en Monique.”Ik heb niet zo veel met Monique. En ik kan geen komedie spelen, kon ik het maar wel, dan was het allemaal veel makkelijker geweest. Maar dat zeg ik, het is een goede vrouw, alleen… Het is ook niet aan mij, ik hoef niet met haar samen te wonen. Het is goed zo.”


Die mening deelt Monique Westenberg dus ook…

Monique is overigens wel opgetogen over de hereniging met Roxeanne Hazes, zo vertelde ze aan Anouk Smulders. “Ja ik wilde dat al een tijd. Ik dacht als ik haar weer een keer ga zien, stap ik op ‘r af. En ik dacht ik laat gewoon het lot bepalen waar dat is.” Bij de concerten van Holland Zingt Hazes besluit ze haar kans te pakken. Monique ziet Roxeanne in de gang een kamer inlopen. “Dus ik liep daar naar binnen en ging alle andere dames die ik ook kende daar een knuffel geven en gedag zeggen. En toen zat zij daar en toen zei ik ‘hoi’ en toen stond zij op en gaf mij een knuffel…” Volgens Monique voelde het vanaf dat moment goed aan. De twee hebben vervolgens een aantal weken met elkaar geappt, waarna ze onlangs voor het eerst met beide gezinnen afspraken.