DANIELLE VAN ‘T SCHIP wilde 108 jaar worden, maar stierf op 55-jarige leeftijd 

0

(Beeld: CP/Instagram)

De dochter van Willeke Alberti, Daniëlle van ’t Schip is dinsdag overleden. Daniëlle was ernstig ziek en het ging al lange tijd slecht met haar, ze is 55 jaar geworden.


Bij een mooie foto van Daniëlle schrijft haar familie op Instagram: “Verspreid de liefde. In liefdevolle herinnering aan Daniëlle”. Daniëlle van ’t Schip liet vorig jaar september weten ernstig ziek te zijn. Daniëlle kreeg toen de diagnose uitgezaaide endeldarmkanker. Daniëlle gaf alles wat zij in zich had om haar de leeftijd van 108 die ze dacht te halen, en die ze met haar ziel had afgesproken, ondanks alles te zullen bereiken

Daniëlle bleef altijd positief, ondanks de zware mededelingen die ze kreeg. “Ik heb een doodvonnis gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik dat kunnen omkeren. God maakt geen fouten, daar geloof ik heilig in”, vertelde ze toen in een interview met De Telegraaf.


Willeke Alberti kreeg dochter Danielle samen met haar echtgenoot, basgitarist Joop Oonk. Met oud-voetballer John van ’t schip kreeg Daniëlle twee kinderen Estelle en Davey.

Johnny de Mol heeft dinsdagavond op Instagram een kort bericht geplaatst naar aanleiding van het overlijden van zijn halfzus Daniëlle van ’t Schip. Hij deelt een foto van hen samen, met de tekst: “Omdat jij wist wat liefde was, weten wij het ook! #spreadthelove. Rust zacht, lieve zus.”