Coronakindje! Danny Vera voor het eerst vader geworden; meisje heet Lavie Vey

0

Coronakindje! Danny Vera is vandaag voor het eerst vader geworden. En dat maakt het wel een heel bijzondere kerst voor Danny Vera en zijn vrouw Escha Tanihatu. Juist corona maakte dat Eschra, na vier jaar vruchtbaarheidsbehandelingen, spontaan zwanger werd!

‘Er is een kerstwonder geboren op 25 december 2020’, laat een enthousiaste Danny weten op Instagram. ‘Welkom in de wereld, kleine meid.’ Ook onthult de zanger de naam van de kleine spruit: Lavie Vey Vera. Bovendien verzekert hij zijn volgers dat ‘moeder en dochter het goed doen’.


Danny en zijn vrouw Escha Tanihatu, met wie hij in 2013 trouwde, kennen elkaar bijna zeventien jaar.  Het succes dat Danny nu heeft hebben ze echt samen opgebouwd. Ruim vier geleden besloten ze dat ze toe waren aan een kind in hun relatie, maar al snel bleek dat spontaan zwanger worden er niet in zat. Het stel ging de medische molen in, maar tevergeefs, zo vertelde Danny in Story.

‘Vier jaar lang hebben we in het ziekenhuis vruchtbaarheidsbehandelingen ondergaan zodat Escha zwanger kon raken. Dat gebeurde niet. We kregen in februari van dit jaar te horen dat we een nieuw traject in zouden gaan. Daarop waren we ons aan het voorbereiden toen alles vanwege corona werd gecanceld. Dat was heel bizar, maar het is uiteindelijk ook ons geluk geweest.”


Dan: “Door corona kwamen we allebei thuis te zitten. Optredens gingen niet door, het studiowerk werd afgelast. Van een zeer ongeregeld leven werd ons leven ineens heel geregeld. Normale nachten, overdag thuis en alles was rustig. Totaal geen hectiek. En toen werd Escha zwanger. Gewoon via de natuurlijke weg. Geen vruchtbaarheidsbehandeling, helemaal niets. We begrepen er niets van. We waren natuurlijk door het dolle, maar waarom was het nu wel gelukt? En al die jaren niet?”

De gynaecoloog gaf uitleg: juist de corona-uitbraak zou best een de reden kunnen zijn geweest dat Escha nu spontaan zwanger was geworden. Danny Vera: “Stellen die een heel onregelmatig leven leiden, kunnen moeilijker zwanger raken. Omdat het dag- en nachtritme bijna omgekeerd is. Dat klopte ook wel bij ons. Escha is niet alleen mijn vrouw, maar ook mijn managen We gaan overal samen naartoe. Mijn ritme is dus ook haar ritme. Maar door corona kregen we een ander ritme. ’s Nachts slapen en overdag werken of klussen in ons huis. En dat bleek voor ons het wondermiddel.”

De wieg van hun zoon of dochter staat in het ouderlijk huis van de Zeeuwse zanger te staan. Danny kind groeit op op dezelfde piek als waar de zanger groot geworden is.

Share.