Corona kost Femke Louise haar relatie

0

Het stel maakte hun relatie ‘Instagram-official’ door een foto van elkaar op social media te posten. (Beeld: Instagram)

Corona heeft Femke Louise haar relatie met Australiër Trè Samuels gekost. De vele media-aandacht van de afgelopen tijd rond Femke werd Trè teveel. Hij heeft een punt achter hun relatie gezet. Volgens de Op me monnie-zangeres, zo vertelde ze aan Boulevard, probeerde het management van de rapper de leiding over haar te nemen toen ze net had gebroken met haar vorige management Spec en volop in de media kwam vanwege haar omstreden steun aan de #ikdoenietmeermee-actie.


“Dit is onder andere de reden dat mijn relatie niet werkte en wij samen hebben er een punt achter gezet gisteren’’, aldus Famke Meijer, zoals ze echt heet. “,Ik ben erg opgelucht dat ik het achter mij kan laten.’’

Femke en Trè twee waren zo’n vier maanden bij elkaar. Begin augustus maakte het stel hun relatie ‘Instagram-official’ door voor het eerst een foto van elkaar op social media te posten. De breuk tussen de 21-jarige zangeres en de Australische singer-songwriter komt vrij onverwachts. Afgelopen zomer vertelde Famke Louise nog openhartig over haar liefde voor hem: “Het zit allemaal zo goed en hij is lief en zo. Ik denk dat dit eerlijk gezegd misschien wel een van de betere relaties is die ik ooit heb gehad.”


Een contactpersoon bevestigt de breuk tegenover RTL Boulevard van Femke en Trè teveel, die elkaar op Instagram ook al niet meer volgen. De zangeres kwam de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws en baarde opzien als boegbeeld van de hashtag #Ikdoenietmeermee, waarin zij stelling nam tegen de coronaregels van de overheid. Later stelde zij toch niet achter het doel van het protest te staan en trok zij haar oproep tot burgerlijke ongehoorzaamheid in.

De ‘relatie’ tussen Famke en ic-arts Diederik Gommers is overigens ook al bekoeld. De twee lanceerden een coronacampagne na Famkes veelbesproken onsamenhangende optreden bij talkshow Jinek, maar hebben inmiddels nog maar weinig contact.

Hiervoor had Famke Louise een relatie met Ronnie Flex. Het beroemde koppel maakte begin 2019 bekend ieder hun eigen weg te gaan. De reden van die breuk is ook nooit openbaar gemaakt.