Connie Witteman vindt Shownieuws Guido den Aantrekker ‘Micro LULLO’

0

Connie Witteman vindt shownieuws Guido den Aantrekker een ‘Micro LULLO’.  Den Aantrekker noemde  op tv de hulp die diva Witteman biedt aan de 9-jarige Stef Smit, de jongen die graag op hakken loopt, een cirucsact. en dat pikt Connie dus niet.

De 9-jarige Stef Smit werd afgelopen zomer na zijn auditie bij Holland’s Got Talent al snel de ‘held op hakken’ genoemd omdat hij het liefst de hele dag op glitterhakken loopt. Die bekentenis had een vervelend neveneffect. Stef werd gepest op school.


Reden voor Connie Witteman, niet vies van een beetje glitter en glamour, ontfermde zich over de gepeste Stef, de jongen de dag van zijn leven te bezorgen. Ze nodigde Stef en zijn moeder uit bij haar thuis voor een om Stef te leren op hoge hakken over een catwalk te lopen. Connie plaatste op Instagram trots filmpjes van de dolblije Stef, die schittert op zijn glimmende hakken en zijn loopje oefent.

Leuk, aardig? Dat vond Story-hoofdredacteur en Shownieuws-deskundige Guido den Aantrekker dus niet. Hij denkt dat Connies op Instagram getoonde lessen de pesterijen zullen verergeren. “Je zet zo’n jongen toch weer een beetje op deze manier neer, waarbij ik al weet dat het pesten op het schoolplein alleen maar erger gaat worden. Het is natuurlijk een heel kwetsbaar jongetje. Ik vind dat je zo’n verhaal dan beter in een serieus programma kan doen, dan in de Insta van Connie.”


Guido noemt Connie’s liefdadigheid dan ook een ‘circusact’. “Ik vind dat als dit echt een hobby van je is en je wil hier echt mee bezig zijn, vertel het dan op een serieuze manier zodat meer mensen er begrip voor hebben. Het wordt nu een beetje een circusact gemaakt door Connie.”

Connie’s spreekt van schande en noemt Guido een ‘zuur, negatief mannetje’ in het Insta-briefje dat ze hem stuurt.

“Guido den Aftrekker,

Wat heb jij je toch wèèr zuur en negatief uitgelaten gisteravond in shownieuws! Je hebt totaal geen inlevingsvermogen en wat ben je toch een vreselijk zuur negatief mannetje om van zo’n leuk item voor Stef daar zo’n negatieve draai aan te geven! Aan jou hele houding konden de kijkers zien dat je er ècht plezier in had om het item onderuit te trekken! Mensen zoals jij zijn de verzieking van deze maatschappij! Het zal velen dan ook niet verbazen dat jij zo’n vader bent die zijn kinderen niet corrigeert om anderen kinderen te laten pesten!Heb jij wel eens gehoord van “ goed voorbeeld doet goed volgen”? Trouwens, er werd jou niet eens gevraagd hoe jij er over dacht maar je gaf zomaar uit jezelf je pesterige mening!

Guido, het gaat over Stef, een hèèl lief jongetje van 9 jaar die graag op glitter hakken loopt en die de hele middag door mijn huis liep te stralen en het geweldig vond om een runway bij mij thuis te mogen doen in overleg met zijn geweldige ouders en in bijzijn van zijn moeder die zelf ècht wel hèèl goed weet hoe zij met Stef moet om gaan!Ik zeg;
Dag micro “LULLO” Guido… zolang jij daar zit…Dag shownieuws…tot nooit meer!

Connie”