Connie Witteman is er helemaal klaar mee: ‘Persvrijheid; de vrijheid om leugens af te drukken’

0

Connie Witteman lijkt het helemaal gehad te hebben met de vaderlandse entertainmentpers. Pakte ze eerder Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven aan, nu zijn Story’s Guido den Aantrekker en de baas van Party, Chantal Braspenning aan de beurt. ‘Persvrijheid; de vrijheid om leugens af te drukken zonder daartoe gedwongen te kunnen worden.’

Guido den Aaantrekker (door Connie Aftrekker genoemd) is de baas van Story en daarin komt haar ex Eugène van Dun deze week aan het woord. ‘Ex-vriend Eugène klaagt: ‘Connie is een slecht mens…’, luidt de kop van het verhaal. Het artikel is geschreven door journalist Nick Dijkman, maar ze neemt het Guido kwalijk. Connie vindt dat Guido en Story gewoon moeten zwijgen. “Persvrijheid; de vrijheid om leugens af te drukken zonder daartoe gedwongen te kunnen worden.”


 “Dit heeft hoofdredacteur Guido den Aftrekker goedgekeurd om in zijn blad te plaatsen. “Jij bent in staat om je vrouw voor een paar euro te verkopen op de markt.”. Ook refereert ze aan een interview met Den Aantrekker uit 2016 aan te halen, waarin die stelt te stoppen met het werken voor de roddelpers. “25/5/2016 staat er toch dat je zou stoppen? Lieg je ook zo tegen je vrouw?”

Connie schroomt ook niet om een foto Guido, getrouwd met Tiffany Curry, de zus van Adam Curry., van het stel te plaatsen met daarbij:  “Tiffany (zus van Adam Curry) en Gideon den Aftrekker in betere tijden.” Connie meent ook dat de magere kijkcijfers van Shownieuws zo laag zijn door door de aanwezigheid van Guido als deskundige. “Daardoor zijn de kijkcijfers bij Shownieuws ook zo laag geworden, mensen haken af.”


Ook Party-baas Chantal Braspenning wordt door Connie afgemaakt omdat die een negatief verhaal over haar, geschreven door showbizzjournalist Rob Vuurens liet passeren.  ook Vuurens wordt door de mangel gehaald door Connie. Ze heeft een onvoordelige foto van hem in haar stories gezet en post de beledigingen die haar volgers over hem uiten.

Eind juli haalde Witteman al uit naar Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven die het gewaagd had in zijn Weekend te schrijven dat Connie ruzie zou hebben met haar zoon Marvin. Witteman publiceerde daarop  een bericht wordt beweerd dat Ettekoven sperma heeft gedoneerd aan zijn ex-schoonmoeder en ze nu samen zoon Julian hebben. “Surrogaat Bat-Daddy Etterkoven 🤮.“

In het door Connie verspreide bericht stond: “Bart wilde een kind maar geen verantwoordelijkheden. De moeder van Martijn (Bart zijn ex) wilde nog een kind maar geen nieuwe partner. Dus Bart heeft zijn zaad gedoneerd aan de moeder van Martijn. De moeder van Martijn zorgde voor het kind en nam alle beslissingen en Bart nam hem in weekenden mee om leuke dingen te doen etc. Bart heeft nu een partner en een labrador. Zijn zoon heet Julian.”

Connie zei toen ook allemaal informatie over Bart binnen te krijgen. “Berichten over Bat Etterkoven zijn leven en familie stromen binnen. Ook berichten van een paar oude collega’s van jou. Ze noemden jou toen al ‘de leugenaar’, dat ettertje“, spuugt ze.